Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na blox.pl trzeba się logować w ciągu 6 miesięcy, w innym wypadku z tego co wiem kasują bloga. Czy wupress dodaje wpis poprzez tego typu logowanie? Nie muszę się logować na konto bezpośrednio?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Czy wupress dodaje wpis poprzez tego typu logowanie?

Wszytkiwe tego typu wtyczki, dodawarki, softy działają za pomocą protokołu xml-rpc

Można prosić bardziej łopatologicznie?:)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Można prosić bardziej łopatologicznie? :)

https://bit.ly/1fpqHlB Ciężko się powstrzymać :)

Nie zastąpi to logowania ręcznego (ani innych zabezpieczeń na blox)

Wszytkiwe tego typu wtyczki, dodawarki, softy działają za pomocą protokołu xml-rpc

Addpress ma opcję postowania via curl, soft Miona też nie używa xml-rpc do postowania.

Tyle, że to do wordpressów :)

Emulowanie "ręcznego" logowania na blox - zenkiem czy combot powinno pójść.

Czy wupress zapisuje gdzieś pierwotny tekst z synonimami dodany jako zadanie? Bo powiedzmy że dzisiaj dodaje taki tekst z synonimami na blogi swoje dodane do wupress, za tydzien dodaje do wupress 10 nowych blogów i chcę żeby ten wcześniejszy tekst poleciał także na te nowe blogi dodane do istniejącej już grupy blogów. Jest taka możliwość?

Czy wupress zapisuje gdzieś pierwotny tekst z synonimami dodany jako zadanie??

nie. już dość dawno pisałem ze przydałaby się taka funkcjonalność edycji dodanego wpisu z synonimami, miało być. podobnie jak parę innych rzeczy miało być już dość dawno ale nie ma.

autora też nie ma - niestety dość rzadko wpada do własnego tematu,a jak już wpada to kończy się w większości przypadków tylko na obietnicach.

Czy wupress zapisuje gdzieś pierwotny tekst z synonimami dodany jako zadanie? Bo powiedzmy że dzisiaj dodaje taki tekst z synonimami na blogi swoje dodane do wupress, za tydzien dodaje do wupress 10 nowych blogów i chcę żeby ten wcześniejszy tekst poleciał także na te nowe blogi dodane do istniejącej już grupy blogów. Jest taka możliwość?

Czy wupress zapisuje gdzieś pierwotny tekst z synonimami dodany jako zadanie??

nie. już dość dawno pisałem ze przydałaby się taka funkcjonalność edycji dodanego wpisu z synonimami, miało być. podobnie jak parę innych rzeczy miało być już dość dawno ale nie ma.

autora też nie ma - niestety dość rzadko wpada do własnego tematu,a jak już wpada to kończy się w większości przypadków tylko na obietnicach.

W tej chwili możesz zapisać tekst do bliblioteki i po dodaniu kolejnych blogów wysłać go do nich. W tym tygodniu postaram się dodać opcję ciągłego dodawania tekstu do nowo dodanych blogów żeby nie było... Napiszcie mi tylko jak wg Was miałoby to wyglądać, czy po dodaniu bloga do systemu ma wyświetlić się okno z wyborem oczekujących tekstów, czy jak inaczej to widzicie?

wuPress v1.9.7

wusn.jpg

Ręczna synonimizacja na podstawie podpowiedzi.

Zaznaczamy tekst i w okienku obok możemy wybrać słowa z których mają zostać utworzone synonimy.

- Obsługa ikon wpisów

Ikony są zdalnie uploadowane na serwer docelowy

- Możliwość hurtowego usuwania wykonanych wpisów w harmonogramie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności