Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to ma opcje planowania wysyłki artykułów i ich tempa z dodawaniem?

Np. dodaje 20 artykułów z synonimami ustalam dodaj 10 artów dziennie i planuje sie wysyłka na np. 20 dni do przodu po 10 dziennie?

Witam, w tej chwili można ustalić odstęp czasowy między dodawanymi wpisami, w następnej aktualizacji będzie obsługa "kalendarza" dodawania.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Okay, mam mały kłopot z tym eksportem. Korzystając z narzędzia --> eksporter jest ok, ale próbując wyeksportować wpisy z jednego projektu (dodane wpisy, zaznacz wszystko) i klikając eksportuj, wyskakuje mi komunikat, że nie mam uprawnień do eksportu. Zmieniłam nawet chmody na serwerze, ale to nic nie dało.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Okay, mam mały kłopot z tym eksportem. Korzystając z narzędzia --> eksporter jest ok, ale próbując wyeksportować wpisy z jednego projektu (dodane wpisy, zaznacz wszystko) i klikając eksportuj, wyskakuje mi komunikat, że nie mam uprawnień do eksportu. Zmieniłam nawet chmody na serwerze, ale to nic nie dało.

OK przyjrzę się temu :)

• 2 tygodnie później...

Szybkie pytanie, wiem że kiedyś ten problem się pojawiał ale pozostał bez odpowiedzi:

Przy próbie dodania bloga otrzymuję komunikat: "Nie udało się dodać bloga. transport error - could not open socket". Po wpisaniu adresbloga.pl/xmlrpc.php dostaję "XML-RPC server accepts POST requests only."

Ktoś pomoże? Jak rozwiązać problem?

Szybkie pytanie, wiem że kiedyś ten problem się pojawiał ale pozostał bez odpowiedzi:

Przy próbie dodania bloga otrzymuję komunikat: "Nie udało się dodać bloga. transport error - could not open socket". Po wpisaniu adresbloga.pl/xmlrpc.php dostaję "XML-RPC server accepts POST requests only."

Ktoś pomoże? Jak rozwiązać problem?

Trzeba napisać do hostingu, żeby włączyli możliwość połączeń przez sockety. Najlepiej wkleić im ten błąd. Zazwyczaj włączają od ręki. Pozdrawiam

Problem z działaniem ciąg dalszy - wpisy się nie dodają. Stoją sobie od wczoraj spokojnie jak gdyby nigdy nic.

Co powinienem sprawdzić jeszcze? Czy może być tak że hosting blokuje jakieś połączenia przez xml-rpc?

Podkreślam - całość stoi na rhosting.eu - zarówno panel jak i domeny na które chcę to wrzucać. Próbuję teraz na SEO Lite bo nie mają limitów dla CRON oraz nie trzeba wywoływać CRON przez pliki .php... :D

Problem z działaniem ciąg dalszy - wpisy się nie dodają. Stoją sobie od wczoraj spokojnie jak gdyby nigdy nic.

Co powinienem sprawdzić jeszcze? Czy może być tak że hosting blokuje jakieś połączenia przez xml-rpc?

Podkreślam - całość stoi na rhosting.eu - zarówno panel jak i domeny na które chcę to wrzucać. Próbuję teraz na SEO Lite bo nie mają limitów dla CRON oraz nie trzeba wywoływać CRON przez pliki .php... :D

Wywołaj ręcznie adres z crona i zobacz czy doda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności