Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam prośbę - jako użytkownik z drugiej strony (zainteresowany dodawaniem swoich stron do precli) - jak już potworzycie swoje grupy, to może ktoś zrobi temat z informacjami, tak, jak to ma miejsce w przypadku wp-katów. Dodawarka albo coś w tym stylu, cena za projekt, wymogi artów itp.

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja mam prośbę - jako użytkownik z drugiej strony (zainteresowany dodawaniem swoich stron do precli) - jak już potworzycie swoje grupy, to może ktoś zrobi temat z informacjami, tak, jak to ma miejsce w przypadku wp-katów. Dodawarka albo coś w tym stylu, cena za projekt, wymogi artów itp.

W planach mam stworzenie listy precli (która będzie zintegorwana z wtyczką , jak i dostępna na stronie) używających wuPress, ale tylko jeśli właściciel danej grupy udostępni te informacje.

Jeżeli zdążyłem, to i mnie dopisz do listy :D

Zdążyłeś / zostało 6 szt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności