Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy jest gdzieś jakaś instrukcja do wupress?

Dodałem całą grupę wordpressów z ustawionymi takimi samymi kategoriami i podkategoriami (dodawane przez panel WordPress'ów, nie przez wupress). Gdy chcę dodać nowy wpis to w "Wybierz kategorie" jest tylko "Uncategorized" :/ Czy można jakoś zsynchronizować, żeby wupross pobrał sobie kategorie i podkateogie z WordPress'ów? Ewentualnie w jaki sposób mogę dodać wpis do już istniejącej podkategorii?

Czy jest gdzieś jakaś instrukcja do wupress?

Dodałem całą grupę wordpressów z ustawionymi takimi samymi kategoriami i podkategoriami (dodawane przez panel WordPress'ów, nie przez wupress). Gdy chcę dodać nowy wpis to w "Wybierz kategorie" jest tylko "Uncategorized" :/ Czy można jakoś zsynchronizować, żeby wupross pobrał sobie kategorie i podkateogie z WordPress'ów? Ewentualnie w jaki sposób mogę dodać wpis do już istniejącej podkategorii?

dodaj przy ustawianiu projektu kategorię, wupress powinien utworzyć identyczną na instalkach WP (a jeżeli już jest, to doda tylko dla swoich potrzeb).

Na blogach, które obsługuje wupress są dostępne te kategorie, więc jeżeli chcesz później dodać wpis ręcznie, to powinny być na liście. Co do synchronizacji, to chyba nie ma takiej opcji, może warto podsunąć temat twórcom ;)

Profesjonalne synonimy i teksty SEO na zamówienie. Audyty oraz optymalizacja stron! Kontakt: damian@seo-synonimy.pl

Copywriting i usługi SEO - Seo-synonimy.pl

• 2 tygodnie później...

W jakim formacie dodaje się prywatne proxy?

Próbowałem dodawać do wordpress.com przez proxy i cały dzień nic. Usunąłem dodawanie przez proxy i poszło od razu :)

Korzystam z prywatnych proxy buyproxies.org i sprawują się dobrze.

SEO, SEO i SEO

• 2 tygodnie później...

Od około 3 lipca nie dodaje mi wpisów do blox.pl. Podejrzewałem zbanowanie ip ale przez proxy też nie dodaje. Może blox coś zmienił? Ktoś ma podobnie?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

• 3 tygodnie później...

@pan od seo

Dzięki, bo już myślałem, że tylko u mnie nie dodaje. Także obecnie wolałbym, aby została naprawiona ta funkcjonalność a dopiero potem ewentualne wprowadzenie nowych funkcji.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

nie dodaje do blox, wordpress.com i innych platformach opartych o wp.

przy okazji kolejny raz zapytam jak tam plany nowych platform? tumblr?

@pan od seo

Dzięki, bo już myślałem, że tylko u mnie nie dodaje. Także obecnie wolałbym, aby została naprawiona ta funkcjonalność a dopiero potem ewentualne wprowadzenie nowych funkcji.

Dziś wieczorem wrzucę poprawkę naprawiającą działanie z wordpress.com - zmienili silnik i trzeba bylo pewne rzeczy przepisać

wupress chyba ma problem z ostatnią wersją wordpressa, po updatach na stronach nie mogę edytować żadnych wpisów z najnowszą aktualizacją wordpressa nie sprawdzałem jeszcze czy można dodać takiego bloga. Poprawicie to? i czy na przyszłość nie aktualizować automatycznie wordpressów żeby nie było takich sytaucji?

wupress chyba ma problem z ostatnią wersją wordpressa, po updatach na stronach nie mogę edytować żadnych wpisów z najnowszą aktualizacją wordpressa nie sprawdzałem jeszcze czy można dodać takiego bloga. Poprawicie to? i czy na przyszłość nie aktualizować automatycznie wordpressów żeby nie było takich sytaucji?

Właśnie poprawiamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności