Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

też mi nie dodaje do wordpres.com przez proxy sprawdzałem na publicznych działających i na prywatnych z autoryzacją przez IP, 100% błędne dodania.

W blox.pl teraz jakaś nowa wersja jest. Także to pewnie większa zabawa z naprawą...

Naprawiamy, wszystko się pozmieniało także sporo z tym pracy. Najnowsze wordpressy (własne) już działają

na dzień dzisiejszy poszukałbym czegoś aktualniejszego, od jakiegoś już czasu moja sprawa zgłoszona kilka razy do supportu nie została wyjaśniona czy będzie poprawka czy też nie, przez co jakiś % blogów mam w tej kwestii bezużytecznych, może autorzy poprawią i zaktualizują wtyczkę wówczas znów będę na tak ;) (kwestia dotyczy blogów na darmowych platformach, własne WP działają jak na razie bez zarzutów)

• 2 tygodnie później...

autor niestety nie od dziś zlewa własny temat i odciąga poprawki.

a szkoda bo wtyczka naprawdę fajna. wiele osób (w tym ja) by pewnie chętnie zapłaciło co jakiś czas za aktualizacje, która by poprawiała błędy i wnosiła coś nowego (np. nowe obiecane już dawno temu platformy web 2.0)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności