Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Witam,

staram się skontaktować, od tygodnia z właścicielami na temat tego jak skonfigurować dodatkowe blogi (- blox.pl, - blogspot.com, - wordpress.com, - startblog.pl, - bloa.pl, - blogap.pl, - pluslog.pl, - ckg.pl, - blog.org.pl, - blogx.pl, - blog.com, - ablog.pl, - blog.pl), które rzekomo ma obsługiwać wuPress, mam nadzieję, że w ten sposób uzyskam odpowiedź..

Witam,

staram się skontaktować, od tygodnia z właścicielami na temat tego jak skonfigurować dodatkowe blogi (- blox.pl, - blogspot.com, - wordpress.com, - startblog.pl, - bloa.pl, - blogap.pl, - pluslog.pl, - ckg.pl, - blog.org.pl, - blogx.pl, - blog.com, - ablog.pl, - blog.pl), które rzekomo ma obsługiwać wuPress, mam nadzieję, że w ten sposób uzyskam odpowiedź..

Kilka postów wyżej pisałem o ckg.pl:

prosiłbym o niespamowanie naszej strony, ten serwis i tam prawdopodobnie umrze niebawem (po części dzięki ludziom takim jak Wy, wysyłałem autorowi prośbę o usunięcie z systemu - bez echa...)

Wyłączyliśmy ten serwis, ponad 90% blogów to był spam.

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Wyłączyliśmy ten serwis, ponad 90% blogów to był spam.

A naprawdę myślałeś, że ktoś będzie stawiał wartościowy blog na mało znanej platformie? Jak ktoś chce naprawdę postawić blog, bo nie ma o tym pojęcia to stawia na wordpress.com, blogspot.com lub ewentualnie ma blog.onet.pl i blox.pl.

Reszta platform jest do stawiania zaplecza i jest tam tylko i wyłącznie spam.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności