Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chociaż wtyczka się jeszcze nie pojawiła, to mam już pewne propozycje :D

1. Przydałaby się możliwość definiowania wpisów terminowych, czyli np dodanie wpisu na powiedzmy 6 m-cy a później albo przedłużenie i opłata albo usunięcie wpisu. Przydatne przy tworzeniu jakichś tematycznych, bardziej reklamowych serwisów bo wydaje mi się, że takie też na tej wtyczce powstaną. Mogłyby być jakieś automatyczne powiadomienia o zbliżającym się upływie ważności wpisu czy coś w tym stylu.

2. Wprowadzenie jakichś automatycznych, bardzo prostych filtrów na zasadzie znanego wszystkim "wypiekacza". Wystarczy w sumie samo sprawdzanie ilości znaków i ilości linków w treści. Jeśli ktoś puszczałby wpisy bez moderacji, to wtedy przynajmniej miałby z automatu odsiane te największe śmieci do poprawki.

3. Możliwość eksportu linków do wpisów z ostatnich X dni lub eksport linków do X ostatnich wpisów. Bierzesz taką listę i możesz ją np przepingować czy też podlinkować, chociażby wrzucić do SWL'a. Może być to też np eksport linków do najnowszych tagów czy kategorii. Wszystko to bardzo ładnie wpłynie na indeksację.

To chyba tyle jak na razie :P

Chociaż wtyczka się jeszcze nie pojawiła, to mam już pewne propozycje :D

1. Przydałaby się możliwość definiowania wpisów terminowych, czyli np dodanie wpisu na powiedzmy 6 m-cy a później albo przedłużenie i opłata albo usunięcie wpisu. Przydatne przy tworzeniu jakichś tematycznych, bardziej reklamowych serwisów bo wydaje mi się, że takie też na tej wtyczce powstaną. Mogłyby być jakieś automatyczne powiadomienia o zbliżającym się upływie ważności wpisu czy coś w tym stylu.

2. Wprowadzenie jakichś automatycznych, bardzo prostych filtrów na zasadzie znanego wszystkim "wypiekacza". Wystarczy w sumie samo sprawdzanie ilości znaków i ilości linków w treści. Jeśli ktoś puszczałby wpisy bez moderacji, to wtedy przynajmniej miałby z automatu odsiane te największe śmieci do poprawki.

3. Możliwość eksportu linków do wpisów z ostatnich X dni lub eksport linków do X ostatnich wpisów. Bierzesz taką listę i możesz ją np przepingować czy też podlinkować, chociażby wrzucić do SWL'a. Może być to też np eksport linków do najnowszych tagów czy kategorii. Wszystko to bardzo ładnie wpłynie na indeksację.

To chyba tyle jak na razie :P

Dziękuję bardzo za sugeste. W pierwszej wersji z pewnością się nie pojawią, ale w kolejnych aktualizacjach myślę, że nie będzie stanowiło to problemu :)

Pozdrawiam

Mi osobiście przydała by się jeszcze obsługa custom fields :P

W edytorze WYSWIG brakuje mi przycisku który by wstawiał klamry na synonimy.

Przydało by sie także definiowanie wymaganych parametrów wpisów, takich jak: obowiązkowy obrazek i minimalna ilość synonimów w tekście.

Z niecierpliwością czekam na nowe informacje odnośnie projektu i nowe screeny....

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Mi osobiście przydała by się jeszcze obsługa custom fields :P

W edytorze WYSWIG brakuje mi przycisku który by wstawiał klamry na synonimy.

Przydało by sie także definiowanie wymaganych parametrów wpisów, takich jak: obowiązkowy obrazek i minimalna ilość synonimów w tekście.

Z niecierpliwością czekam na nowe informacje odnośnie projektu i nowe screeny....

Zapisałem do listy. Dziś wieczorem (późnym) postaram się opublikować kilka informacji. Pozdrawiam

W skrócie. Prace trwają. Screeny ( https://wupress.pl/screens/ ) zaktualizowane. Jutro wyjdzie pierwsza wersja. Pozdrawiam!

PS. Jutro zostanie również opublikowany changelog z bieżącymi zmianami i pracami.

PS.2. Osoby które zdobyły PromoCode dostaną jutro swój kod i zostaną poinformowane o sposobie zakupu. Jutro również pojawi się obszerna notka na temat rozwoju projektu i omówienie poszczególnych opcji. Zapraszam osoby chętne do śledzenia tematu.

May the force be with you!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności