Skocz do zawartości

[STARTUP] wuPress - Wtyczka do Wordpressa

wuSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Dziś zostanie wprowadzona aktualizacja umożliwiająca grupowanie precli w oddzielne grupy, co umożliwi wygodniejsze dodawanie, oraz docelowo możliwość tworzenia "planów taryfowych" dla klientów chcących dodać wpis.

Będzie też możliwość dodawania do publicznych presell pages - póki co szukam tych udostępniających otwarty XML-RPC . Jeśli ktoś prowadzi takie precle lub ma info na ten temat proszę o kontakt.

Pozdrawiam

wuSEO

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kiedy można liczyć na wprowadzenie poniższych elementów:

- dodawanie treści przez użytkowników

- obsługa płatności:

- kody SMS

- bezpośrednie płatności DotPay

- możliwość dodawania wpisów bez rejestracji prosto ze strony

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Tak, będzie :)

I najlepiej jakby była tylko w głównym katalogu i zdalnie aktualizowała na wszystkich podpiętych.

Jeszcze nie zdążyłem zainstalować swojej wtyczki bo właśnie czekam na auto updaty. nie będę przecież co chwilę wrzucał na kilkuset stronach wtyczki ręcznie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak, będzie :)

I najlepiej jakby była tylko w głównym katalogu i zdalnie aktualizowała na wszystkich podpiętych.

Jeszcze nie zdążyłem zainstalować swojej wtyczki bo właśnie czekam na auto updaty. nie będę przecież co chwilę wrzucał na kilkuset stronach wtyczki ręcznie.

W tej chwili wtyczkę wrzucasz na jeden blog i podpinasz do niej dowolną ilość wordpressow na które możesz swobodnie wysyłać/edytować i usuwać wpisy.

Autoaktualizacja ukaże się w v1.0 za 3-4 dni.

Pozdrawiam

Niestety z braku czasu nie miałem możliwości instalacji wtyczki, moze w weekend. Ale mam pytanie czy pakiet instalacyjny zawiera zaktualizowaną wtyczkę?

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Niestety z braku czasu nie miałem możliwości instalacji wtyczki, moze w weekend. Ale mam pytanie czy pakiet instalacyjny zawiera zaktualizowaną wtyczkę?

Powinieneś dostać na maila 2 dni temu wersje w której jest wprowadzony kanał informacyjny skąd póki co można pobierać aktualną wersję wtyczki.

Jak nie dostałeś to daj znać

W tej chwili wtyczkę wrzucasz na jeden blog i podpinasz do niej dowolną ilość wordpressow

Czyli wtyczkę instaluje tylko na jednym blogu? Na podpiętych nie muszę jej instalować?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W tej chwili wtyczkę wrzucasz na jeden blog i podpinasz do niej dowolną ilość wordpressow

Czyli wtyczkę instaluje tylko na jednym blogu? Na podpiętych nie muszę jej instalować?

Nie musisz :) Włącz tylko na każdym blogu publikowanie przez XML-RPC

Ok, ok, teraz już wiem, myślałem że to jest jakoś inaczej powiązane, bo tak mi się wydawało, że na początku tematu przeczytałem coś o tym, że trzeba na każdym wp to instalować. No ale w tym przypadku to chyba już dzisiaj wezmę się za podpinanie blogów, bo odciąży seocata trochę ;)

Ok, ok, teraz już wiem, myślałem że to jest jakoś inaczej powiązane, bo tak mi się wydawało, że na początku tematu przeczytałem coś o tym, że trzeba na każdym wp to instalować. No ale w tym przypadku to chyba już dzisiaj wezmę się za podpinanie blogów, bo odciąży seocata trochę ;)

Podajesz tylko dane do wordpressow i podpięte :) Wordpress.com też obsługuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności