Skocz do zawartości

Katalog PR=2 Moderowany

Jacek J.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przedstawiam Wam całkiem nowy katalog stron https://stopitd.pl

Stoi na przejętej domenie, obecnie PR=2 i stale linkuje stronę.

Na dniach powstanie także unikalna skórka, ale jak chcecie zapraszam do dodawania UNIKALNYCH i sensownych wpisów. Nie przyjmuje wpisów wielokrotnie powielanych.

Katalog jest darmowy i tak zostanie, ale moderacja jest bezlitosna;)

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Kategorie dośc mocno rozbudowane, jednak brakuje mi tu kobiet, odziezy, bielizny - ogólnie "pro women"

jedną dodałem ale z drugą mam problem jak wyżej.

Według życzenia, Kategoria-> Dla kobiet

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

//wymagania nie proporcjonalne do katalogu ^^

Wymagania odnośnie poprawy błędów ortograficznych i stylistycznych są dla Ciebie zbyt dużym wyzwaniem? Powodem doskonale wiesz co było, wystarczyło napisać to po ludzku, bez błędów - przykro mi, że tak mało od siebie wymagasz. Ale nie zmuszam nikogo do dodawania, więc jeśli nie masz ochoty tego robić to Twoja sprawa.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności