Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznę trochę jak w reklamie Mango ;)

Potrzebujesz dużego zaplecza?!

Chcesz szybko wypozycjonować swoje zaplecze?!

Potrzebujesz unikalnych tekstów do katalogów i precli?!

Chcesz znaleźć równowagę pomiędzy: ilość - jakość - cena?

Jeśli przynajmniej raz pomyślałeś "TAK", to moje zlecenie jest dla Ciebie.

A teraz na poważnie. Wykonuję mieszarki synonimowe, które "niszczą system" i skutecznie robią Google w konia. Szablony synonimów są tak pomieszane, że sam się w nich gubię (serio, czasem nie mogę dojść gdzie się te klamry kończą a gdzie zaczynają)

Nie wiesz co to jest mieszarka synonimowa?

Zaczynasz w tych sprawach? Nie szkodzi. Już tłumaczę.

Mieszarka synonimowa, to szablon tekstu w postaci {słowo|słowo2|słowo3} {słowo5|słowo6|słowo7}, z którego skrypt wybiera losowo słowa w klamrach, a z tych tworzy unikalne zdania. Z powyższego przykładu mamy aż 9 kombinacji, a co jeśli synonimów było by 2 razy więcej? (36 kombinacji?) a do tego 3 kolejne zmieszane wyrazy? 6 x 6 x 6 x 6 = 1296 kombinacji.

Ale są programy do mieszania...

Zgadza się, ale programy nie mieszają ze sobą całych zdań. Ja mieszam najpierw całe grupy wyrazów x 3 lub nawet i więcej, a na koniec mieszam ponad 90% wyrazów i UWAGA!

Gwarantuję Ci, że z całości wyjdzie logiczny tekst!

Wiadomo - czasem może zabrzmieć dziwnie lub śmiesznie, ale będzie to w 100% zrozumiała treść.

Co ty na to?

Oto moje propozycje cenowe:

Mieszarka synonimowa około 1200 znaków (jakość Extra)

1. Piszę tekst bazowy

2. UWAGA: Do każdego zdania dodaję 2 zdania alternatywne:

Przykładowo

Cześć, co dziś robisz? Może wyjdziemy na spacer?

{Cześć, co dziś robisz|Jesteś dziś w domu|Jak się dzisiaj miewasz}? {Może wyjdziemy na spacer|Idziemy się gdzieś przejść|A może jakiś mały wypad}?

3. A następnie mieszam 90% wyrazów!!!

I wychodzi takie coś:

{{Cześć|Siemna|No witaj|Siemano|Hejka}, co {dziś|dzisiaj|tam} {robisz|porabiasz|masz zamiar robić}|{Jesteś|Siedzisz|Będziesz} {dziś|dzisiaj|teraz} {w domu|na chacie|u siebie}|{Jak się|Dobrze się} {dzisiaj|dziś} {miewasz|masz}}? {{Może|A może|Jak chcesz to} {wyjdziemy|chodźmy|idźmy|pójdźmy|chodź} {na spacer|się przejść|na spacerek}|{Idziemy|Idziesz|Chcesz|Co ty na to aby} się {gdzieś|trochę|nieco} {przejść|przespacerować}|{A może|Może|Idziesz na} {jakiś|taki} {mały|szybki|lekki} {wypad|trawel|wyskok|wypadzik}}?

Sprawdź jak to działa w praktyce: https://unikalnatresc.pl/mieszarka-synonimow.php (wklej szablon i wygeneruj próbkę)

Koszt 1 szablonu to zaledwie 29 zł netto (dla firm), dla klienta indywidualnego to kwota brutto

Co zrobisz z tego rodzaju szablonu? Postawisz na nim blog SEO, wygenerujesz setki tekstów, których Google nie będzie w stanie skojarzyć, wygenerujesz opisy do katalogów i precli - zrobisz co zechcesz.

UWAGA: Poza tekstem 1200 znaków (tekst wynikowy - końcowy), oferuję też teksty innej długości. Mogą być dłuższe, krótsze, dodatkowo mogą mieć formatowanie html.

No cóż - zapraszam do współpracy

Marek Mclain

Kontakt: mclain@op.pl

telefonu obecnie nie mam :(

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności