Skocz do zawartości

BESTPCINFO.PL - najlepsze autorskie newsy, testy i recenzje?

LukasT

Rekomendowane odpowiedzi

Strona w porządku,

ale logo nie pasuje do szablonu, albo szablon do logo,

może te ciemno zielone elementy w szablonie zmień na żółte,

lub logo zmień na zielone, tak żeby pasowało :)

Popraw logo, bo nie pasuje. Polecam także zmienić czcionkę i slider - jest moim zdaniem mało przejerzysty. W widgetcie "POPULARNE WPISY" oraz "OSTATNIE WPISY" po prawej stronie nie wszystkie słowa są do końca spolsczone - mam na myśli:

On February 18th, 2013

In Newsy, Obudowy

Spolszcz także sekcję komentarzy oraz stopkę. Polecam też zmienić redaktora, ponieważ ten pisze trochę słabej jakości teksty.

To wszystkie uwagi z mojej strony. Byłoby ich więcej, jednak nie mam za bardzo czasu się przyglądać dokładnie. Pozdrawiam

Kocham Polskę

Wchodzę na twoją stronę i..... i co? I nie wiem od czego mam zacząć, na pierwszy rzut oka widzę linki do artykułów z obudowami, przemieszczam się w dół, a tam GRY??, karty graficzne, peryferia... i już nie mam pojęcia o co tutaj chodzi. Trzeba przyznać, że się bardzo napracowałeś, ale takiego bałaganu to ja dawno nie widziałem. Po co tyle linków na jednej stronie? nawet nie wiesz ilu tracisz czytelników w tym momencie. Web 2.0 ma charakteryzować się prostotą i przejrzystością, a u Ciebie jej nie ma. Żeby oceniać całą resztę to trzeba najpierw dobrze ułożyć tego bloga.

Hej, zastanawiam się nad jednym.

Skoro poświęcasz/ poświęcacie masę czasu na przygotowanie zdjęć i opisów, które są bardzo mocnym elementem tego blogu, to po kiego grzyba wstawiać wielki banner na górze, który zasłania cały ekran i zmusza użytkownika do przewijania na dół, w celu przeczytania treści?

Ahh - chodzi Ci o porządne teksty na strony www? Pewnie, zapraszam. Wybierasz te bardziej informacyjne czy z soczystą dawką perswazji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności