Skocz do zawartości

Krzaki w tytule strony

MaKLeR

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :D

Mam dziwny problem :D Ostatnio zajrzałem do google żeby sprawdzić jak tam moje postępy ze stronkę i z deczka się zdziwiłem :/ W wynikach wyszukiwania moja strona w tytule i opisie zamiast polskich znaków ma krzaki. Nie przypominam sobie żebym cos robił z kodem strony. Spotkał się już ktoś z tym w ostatnim czasie ?

Mam też wielką prośbę do starych wyjadaczy. Zerknijcie na : www.skaczacawarszawa.pl i dajcie mi jakieś wskazówki co jeszcze mógł bym zrobić na moje stronie żeby poprawić jej pozycje ;) Będę wdzięczny. :D

Czasem, w nasze ręce trafiają stare zardzewiałe felgi, wydające się być złomem, z którego nie da sie nic zrobić. Gdy mamy felgi zabytkowe jedynym wyjściem wydaje się być Odnawianie Felg. Zapraszamy !

Miałem identyczną sytuację przy kodowaniu w utf-8 też na nowy silniku googla. Po jakimś czasie przeindeksował w prawidłowym kodowaniu.

Zerknij na

https://72.14.203.104/search?q=cache:w-SyAH...pl&ct=clnk&cd=1

kodowanie kopi googla

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=US-ASCII">

kodowanie na Twojej stronie

<META http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">

Ostatnio zgłaszano też inne problemy z kopią googla, poczytaj na forum.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

No właśnie przejrzałem parę wątków na temat akcji, które ostatnio odwala google. Dziwi mnie tylko to ze nic nie robiłem ze stroną i zawsze nie było problemu. Z tydzień temu przekodowałem stronę, wiec być może lada dzień Google zrobi kolejną kopie już z prawidłowym kodowaniem.

Czasem, w nasze ręce trafiają stare zardzewiałe felgi, wydające się być złomem, z którego nie da sie nic zrobić. Gdy mamy felgi zabytkowe jedynym wyjściem wydaje się być Odnawianie Felg. Zapraszamy !

Czy chodziło o to ?

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">
<title> TYTUŁ STRONY </title>
<meta name="KEYWORDS" content=" Słowo-Kluczowe ">
<meta name="DESCRIPTION" content=" OPIS ">

hmmm ?

tak o to mi chodziło

Co prawda nie zrobiłem tego co zalecałeś, jednak dzisiaj google zmieniło z powrotem krzaki na polskie litery :tancze: Czekam jeszcze tylko kiedy zrobi update bo pozmieniałem meta-tagi, a goglarz jeszcze nie pobrał nowej kopii.

fajna bryczka swoją drogą :D

Tez mi się podoba, Ale jeszcze lepiej się nią jeździ. To trzeba przeżyć;)

Irek jak coś daj namiar wyśle ci film zobaczysz ze w tej trudno skupic sie na bigach i pedałach.

A tak swoja drogą mogli byście cos doradzić jeszcze a pro po pozycjonowania. Co prawda strona idzie w górę,

ale porad nigdy za wiele ;)

- Wuu nie rozumiem twojej wiadomości mógł byś wyjaśnić o co chodzi :) ?

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności