Skocz do zawartości

Crazy wp-kat

eljelj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No zobaczymy jak z tymi tytułami - wpis jeszcze nie jest zatwierdzony więc dodałem synonimy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Strona z dodawarką coś ledwo się ładuje...... ale mam nadzieję, że właściciel nie skończy na testach i ogarnie ten bałagan :)

O 17.00 dodałem jedną stronę ale kodu PIO już nie przyjęło :( Data dod.: 2013-02-20 16:59:52

Fotografia, film i strony internetowe - Wrocław, Brzeg Dolny, Wołów, Ścinawa, Lubin. Wideofilmowanie Wrocław. Informacje z Wińska i okolic.

by skorzystać z tej usługi klient powinien wysłać SMS o treści:

AP mcsms

lub

AP.mcsms

na jeden z numerów: 79068

problem z kodem, zwraca mi sms: Błąd. Wiadomość została przesłana na zły numer lub treść wiadomości jest błędna...

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

Cały czas czekam, zastosowałem szablon {|} i losowy tekst dobrze się wczytywał.

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

Dziękuję za promocję. Połowa moich dodanych stron została już zaakceptowana :). Powodzenia w rozwijaniu grupy katalogów :)!

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności