monstrum Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie ma możliwości synonimowaniu tytułów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrml Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie ma możliwości synonimowaniu tytułów? Wydaje mi się, że jest. Ja sam synonimizowałem tytuły. Mam nadzieje, że zostaną wygenerowane różne. Dotychczas, gdy korzystałem w wp-katów było to w standardzie multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamut123 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak tam wasze strony zostały już po moderowane? Gry strategiczne Gry przeglądarkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiss Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 tytuły synonimizujesz jak opis {Tytuł 1|Tytuł2|Tytuł3}, tak samo z tagami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Womed Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No zobaczymy jak z tymi tytułami - wpis jeszcze nie jest zatwierdzony więc dodałem synonimy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Strona z dodawarką coś ledwo się ładuje...... ale mam nadzieję, że właściciel nie skończy na testach i ogarnie ten bałagan O 17.00 dodałem jedną stronę ale kodu PIO już nie przyjęło Data dod.: 2013-02-20 16:59:52 Fotografia, film i strony internetowe - Wrocław, Brzeg Dolny, Wołów, Ścinawa, Lubin. Wideofilmowanie Wrocław. Informacje z Wińska i okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragz Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 by skorzystać z tej usługi klient powinien wysłać SMS o treści: AP mcsms lub AP.mcsms na jeden z numerów: 79068 problem z kodem, zwraca mi sms: Błąd. Wiadomość została przesłana na zły numer lub treść wiadomości jest błędna... Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosiek Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Kiedy ostatnio była moderacja? Jeśli poszukujesz części dla rolnictwa to zapraszam na tę stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psylocybeusz Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Cały czas czekam, zastosowałem szablon {|} i losowy tekst dobrze się wczytywał. Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Może tak przedłużenie dodawania wpisów do juta do północy? SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljelj Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 @blake dodawarka poprawiona @aragz płatnośc wpisu poprawiona Z moderacją do 2 dni powinienem sobie poradzić. Wpisy promocyjne pewnie się powtórzą. Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dziękuję za promocję. Połowa moich dodanych stron została już zaakceptowana . Powodzenia w rozwijaniu grupy katalogów ! Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradszt Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 coś nie wyświetla dodanych wpisów pod przyciskiem linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrml Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Widzę, że systematycznie postępuje moderacja. Ale chyba jeszcze się nie skończyła ... bo jeszcze jeden mój serwis czeka. Mam nadzieję, że grupa będzie się rozwijać i rosnąć. Powodzenia multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Moderacja idzie tak sobie. Mój wpis czeka od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrml Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Moje wszystkie cztery zostały już zaakceptowane. Faktem jest, co zauważyłem, że wpis, który dodałem jako pierwszy został zaakceptowany ostatni. Zatem pierwsi będą ostatnimi multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.