otopoz Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Mam sklep online e-schluesselband.de i pozycjonuje go na dość łatwe frazy "schluesselband" i "kugelschreiber mit gravur". Na początku wszystko było fajnie bo nawet do top 3 wchodziłem (ok rok temu) a tu nagle, od miesiąca spadek taki ze nawet w drugiej setce nie mogę się odszukać ! Dodam tylko że filtra czy bana nie mam, nie linkuje masowo, w "narzędziach dla webmasterów" też żadnego info. Chętnie przyjmę porady i sugestie w co inwestować by wbić się do czołówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielu Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Proponuje wpisać sobie nazwę domeny w wyszukiwarkę i zobaczyć co tu nie gra. SEO is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otopoz Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Sęk w tym że po wpisaniu wszystko gra. Nawet jak wpiszę frazę i domenę to jestem na pierwszym miejscu, czyli niby filtra nie ma ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 skoro latwo wszedles do topu z tamta domena to rob nowa skoro ta ci poleciala Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielu Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Sęk w tym że po wpisaniu wszystko gra. Nawet jak wpiszę frazę i domenę to jestem na pierwszym miejscu, czyli niby filtra nie ma ! Właśnie nie gra ,uderz do mnie na gg to ci pomogę. SEO is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weblo Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 robots.txt -> /smycze/robots.txt - przejrzyj htaccess Możesz wejść na dowolną subdomenę przez co tworzy się duplicate content. jfds.e-schluesselband.de, xxx.e-schluesselband.de. itd. Zablokuj to i zgłoś do ponownego rozpatrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
richti007 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Google rozdaje czasami filtry losowo. Jeżeli frazy są stosunkowo łatwie, najlepiej postawić stronę na nowej domenie i rozpocząć pozycjonowanie od 0. Po aktualizacjach Google mających miejsce w zeszłym roku sam proces pozycjonowania jest o wiele bardziej złożony i nawet coś co pozornie wygląda dobrze, może nie pasować wyszukiwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.