Skocz do zawartości

Google DE, jak się przebić?

otopoz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam sklep online e-schluesselband.de i pozycjonuje go na dość łatwe frazy "schluesselband" i "kugelschreiber mit gravur".

Na początku wszystko było fajnie bo nawet do top 3 wchodziłem (ok rok temu) a tu nagle, od miesiąca spadek taki ze nawet w drugiej setce nie mogę się odszukać !

Dodam tylko że filtra czy bana nie mam, nie linkuje masowo, w "narzędziach dla webmasterów" też żadnego info.

Chętnie przyjmę porady i sugestie w co inwestować by wbić się do czołówki ;)

Google rozdaje czasami filtry losowo. Jeżeli frazy są stosunkowo łatwie, najlepiej postawić stronę na nowej domenie i rozpocząć pozycjonowanie od 0.

Po aktualizacjach Google mających miejsce w zeszłym roku sam proces pozycjonowania jest o wiele bardziej złożony i nawet coś co pozornie wygląda dobrze, może nie pasować wyszukiwarce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności