Skocz do zawartości

Proszę o ocenę

five

Rekomendowane odpowiedzi

pierwsze co się rzuca niestety w oczy to beznadziejna jakość zdjęć :D

A jeszcze dodatkowo to: "Poprawki do wersji XHTML 1.1. Radosław "maślak" Maślanek". Trochę to takie mało profesjonalne. W dodatku validator pokazuje 4 błędy, a deklarujecie zgodność ze standardem. To jest wprowadzanie w błąd.

Poza tym organizacja contentu na stronie głównej mi nie odpowiada. Brakuje mi od razu lokalizacji tj. Gdzie robicie przeprowadzki, jakas mapka z obszarem działania i też Kontakt telefoniczny od razu by się przydał. Jak wiem już co robicie i że robicie to tam gdzie chcę to będę chciał od razu do was zadzwonić. To ułatwiłoby klientom życie. Tak sądzę.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Błąd poprawiony . Co do reszty ( tel. i inne ) - zależy mi by klienci wypełniali formularz a nie dzwonili .

Pozdrawiam.

P.S. Cieszę sie ,że tak mało uwag ale może jeszcze ktoś coś dołoży:)

Bo generalnie to jest schludnie ładnie i w miarę czytelnie. W miarę, bo te elementy zawsze można doszlifować udoskonalić, ale to też trochę wyjdzie w praniu, jak klienci zaczną korzystać z serwisu. Prawdziwi użytkownicy na pewno zwrócą uwagę na to czego im ewentualnie brakuje/brakowało.

Teraz się dodatkowo wczytałem, popraw mnie jeśli się mylę:

To nie jest oferta firmy zajmującej się przeprowadzkami. To jest oferta pośrednika, który daje docelowym klientom oferty do wyboru?

Strona wygląda jak strona firmy przeprowadzkowej.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Po wejściu na stronę najbardziej rzucają się w oczy te obrazki o bardzo niskiej jakości - zmień je na inne, bądź popraw jakośc aktualnych. Cała strona, jak już powiedzieli moi poprzednicy, jest bardzo czytelna i schludna - wiadomo gdzie kliknąć, łatwo można się w tym wszystkim połapać.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

obrazki - won, wstaw cos nowego i lepszego jak chcesz moge ci cos podeslac

a co do strony to niechce mi sie zagladac w kod wiec ocenie z perspektyw goscia stronki: podoba mi sie prostota stronki bo po co takiej firmie stronka hipermega rozbudowana we flashu :pisze: ty zrobiles to nawet calkiem calkiem

obrazki - won, wstaw cos nowego i lepszego jak chcesz moge ci cos podeslac

a co do strony to niechce mi sie zagladac w kod wiec ocenie z perspektyw goscia stronki: podoba mi sie prostota stronki bo po co takiej firmie stronka hipermega rozbudowana we flashu :D ty zrobiles to nawet calkiem calkiem

Widzę ,że głównie jakośc zdjęć razi . Uwierzcie mi - naprawdę cieżko coś znaleść w tej kategori , wiec jeśli proponujesz takowe z wielką radością je przyjmę . info@moving24.pl

Dziekuję za oceny.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności