Skocz do zawartości

Microsite Manager generuje kiepskie zaplecze?

tokrz

Rekomendowane odpowiedzi

Masz super linkowanie wychodzące na jednej stronie i to głównej < nie liczyłem dokładnie> jeden URL linka + 30 rożnych anchor'textów

:rotfl:

i tak ma w całym "mikro spamie"

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po pierwsze to autor tematu nie wie nic o pozycjonowaniu.

Po drugie, autor tematu nie jest w 100% winny temu co się stało, bo faktycznie z mailingów/opisów MM wynika że KAŻDY MOŻE BEZPIECZNIE pozycjonować swoją stronę, a tak nie jest :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Hmm ... - pokaz mi program do pozycjonownia gdzie pisze ze nie kazdy moze to robic ;)

Zaczynajac od programow typu Adder, Omni, Publiker, etc - wszystko to LATWE, SZYBKIE i SKUTECZNE pozycjonowanie ;)

Jak gosc wjedzie w drzewo to ani instruktor, ani producent samochodu za to nie odpowiadaja i tego sie trzeba trzymac w Polsce, bo bedziemy mieli zaraz pozwy ze oprogramowanie "samo" dodalo zle linki bezposrednio na strone docelowa. Mialy byc szybkie wzrosty, a tu spadek ;) Mialo byc "za darmo", a teraz trzeba bedzie zaplacic agencji. I jeszcze audyt wykazal ze zle jest zaplecze postawione, to co innego mozna wywnioskowac niz to ze to wina programu "automatycznie" stawiajacego zaplecza ;) No i jak sie nie poskarzyc na to wszystko na forum Google?

Nie ma to jak sensowne zaplecze :)

Już nie wracając do wcześniejszego tesktu, a zatrzymując ten w głowie, liczę, że coś Wam się już odmieniło, iż pojmujecie zasadność zakupu mebli azjatyckich, o pierwszym poziomie jakościowym, eleganckim wyglądzie,

I linki do glownej w kazdym tekscie razy 3, na tej domenie nie ma innego linku jak do domeny glownej sklepu o ktorym pisze autor i teksty mniej wiecej tego typu.

@tokrz - Nie wiem czy to przeczytasz, ale tutaj SKRYPT nie ma nic do rzeczy. Jakbys opublikowal takie teksty na silniku WP, Drupala czy jakimkolwiek innym efekt bylby tak sam. Jedyny problem jaki jest to to ze powinno byc w kazdym programie do generowania nawet jednego linku wielkie okno z potwierdzeniem ze dzialasz na wlasne ryzyko ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Jedno jest pewne i to sie nie zmienia: jak najmniej linkow wychodzacych ze strony głównej lub podstrony. Skrypt MM powinien miec domyslnie ustawioną opcje wyłączania linków w zajawkach, ktore wstawia z automatu na stronie głównej. Jeśli juz autor skryptu wprowadził opcje (na poczatku tego nie bylo) wstawiania na podstronach zawierających artykul zajawki artów podobnych (wzorem np. seoków), to te zajawki powinny byc pozbawione linkow.

Tego MM nigdy powaznie nie traktowałem, ot tak dodawałem do niego arty - bez oglądania efektów - zakładając, że może to byc pomocne, a na pewno nie zaszkodzi. Teraz biję sie w pierś - moje zaniedbanie.

Łagodnieję w ocenie całej sprawy, bo o ile "wielki marketingowiec" Kielski wypiął sie był na moje żale, to jego współpracownik na forum MM krytyke przyjął i zadeklarował chęc wprowadzenia zmian.

Dziękuję za lekcje i prosze o więcej - to jest bez sarkazmu.

Teraz ciekawostka. Podobne zaplecza na MM, ale ze znacznie skromniejsza ilościa artów (na szczęście) - po 2 lub 3 zrobiłem dla dwoch portali deweloperskich - jeden (bardzo rozbudowany) nalezy do firmy dużej, a drugi (kilka podstron) dla malutkiej. Działaja na tym samym terenie. W serp-ach w TOP3-6 malenka firma zostala, a duża wypadla poza TOP10 (13-16 pozycja). Miało to miejsce pod koniec stycznia. Firma duża w przeszlosci korzystala kilkakrotnie z Adwords, a ta malutka nigdy. Czy Szanowni Koledzy mają jakies doswiadczenia w tej materii?

tokrz tworzysz strony z linkami w celu manipulacji wynikami wyszukiwania więc działasz niezgodnie ze wskazówkami dla webmasterów. Jak Cie złapią to dostajesz filtr, proste. Rada: nie daj się złapać.

Swoją drogą to autor MM mógłby pokazać jakąś stronę zgodną ze wskazówkami zbudowaną za pomocą tego softu.

Niezla jazda tu jest :) Kiedys pracowalem w szkole specjalnej, a wiec mnie to nie rusza

Swoją drogą to autor MM mógłby pokazać jakąś stronę zgodną ze wskazówkami zbudowaną za pomocą tego softu.

Bingo @Seo tekst, dokladnie tak mu (czyli Kielskiemu) w mailu napisałem:

"Proszę mi wskazać adres choćby jednej mikrostrony, która jest zrobiona

dobrze i może byc przykładem zapleczówki korzystnej dla pozycjonowanej

strony."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności