Skocz do zawartości

[szukam] Copywriter z lekkim piórem szuka, wystawiam fv

andrew6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję interesujących zleceń z zakresu copywritingu, obsługi serwisów internetowych oraz pozostałych prac zdalnych.

Łatwo jest przepisać informacje z cv, ukazać świadectwa skończonych kursów, nie łatwo jest jednak tworzyć od podstaw setny z kolei tekst z danej dziedziny tematycznej.

Wszystkie moje treści są orginalne, prace zawierają w sobie nie tylko słowa, ale zaangażowanie własne i tysiące minut, które im poświęcam.

W swoim portfolio posiadam artykuły tematyczne, opowiadania, pracle. W przeszłości prowadziłem blogi internetowe, współtworzyłem serwisy jak również moderowałem fora internetowe. FanPage, opisy produktów czy bezpośredn kontakt weryfikacyjny z uzytkownikami serwisu premium to prace, które nie są mi również obce.

Na wszystkie swoje usługi wystawiam fakturę vat.

Będę wdzięczny za zianteresowanie. Również z miłą chęcią przestawie swoje dotychczasowe prace w korespondencji indywidualnej.

dzwonkowski84@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności