Skocz do zawartości

Marker danych w Narzędziach dla Webmasterów

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem że pojawiła się nowa opcja w Narzędziach dla Webmasterów - Marker danych.

Czy ktoś z Was już to używał, ma to wpływ na pozycjonowanie ? czy lepiej darować sobie to ?

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

• 3 miesiące temu...

Szukałem wątku licząc, że może ktoś już testował, ale nie... Więc sam na nowym blogu zacząłem sobie tym znacznikiem oznaczać grupy wpisów. Wyodrębniłem datę publikacji, tytuł i autora, oraz grafikę. Ocen nie mam, więc nie oznaczyłem. Zobaczymy, czy będą jakieś efekty.

Zauważyłem że pojawiła się nowa opcja w Narzędziach dla Webmasterów - Marker danych.

Niebawem ma się ponoć pojawić jonowo-kawitacyjny strumieniowy analizator danych... :) To dopiero będzie narzędzie...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności