Skocz do zawartości

Pozycjonowanie fraz 18+

Shev

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszedłeś do Media Marktu i pytasz gdzie kupisz najlepsze/najtańsze telewizory LCD. Myslisz że polecą Ci RTV Euro AGD?

Wchodzisz na forum gdzie siedzą w większości zawodowi (mniej lub bardziej) pozycjonerzy i wymagasz żeby polecono Ci konkurenta? :)

Witam wszsytkich ;) I ja dołączę się do tematu stron +18. Sama długo szukałam, znalazłam kogoś z tzw. polecenia. Wszsytko było ok przez kilka miesięcy niestety :( Wyniki na początku zadowalające, potem było jeszcze lepiej. Niczym się nie martwiłam bowiem w umowie zawartej z tą osobą miałam zagwarantowane tzw. bezpieczne pozycjonowanie bez swl itp. aż pewnego dnia jakież było moje zdziwienie jak strona wyleciała z google! Natychmiast email do pozycjonera a ten powołał się na update itp i kazał płacić dalej obiecując, że wkrótce wróci wszystko do normy. Niestety nie wróciło :( straciłam kilka tyś, dwie moje strony zostały uwalone, nałożona ręczne filtry. Długo szukałam wyjścia oczywisćie 301 itp nei wchodziło zupełnie w grę! Skorzystałam z funkcji zrzekania się linków, napisałam do google, zdjęto ręczne działania z moich domen. Oczywiśice natychmiast zerwałam umowę z pozycjonerem choć straszył sądem bo w zapisie był minimum 3 miesieczny termin wypowiedzenia. Podparłam się korespondencją z google itp więc odpuścił szybko temat i zerwał umowę za porozumieniem stron.

Dziś strony leżą praktycznie bez ruch pewnie nadal w filtrach algorytmicznych mimo, że ręczne usuneli. Szukałam kogoś kto by się tym zajął, jednak jak tu zaufać jeśli już raz ktoś mimo umowy na tak w ch***a zrobił ? No nic muszę zaryzykować tu bo na allegro to strata kasy i czasu, może znajdzie się ktoś uczciwy i pomoże za rozsądna gratyfikację pienieżną ?

Strona, która została uwalona to *****..pl - frazy itp jest w metatagach ale żadne działania nie dają efektów chyba nadal siedzi w filtrach algorytmicznych. Z tego wszsytkiego zaryzykowałam i znalazłam inną domenę *****.pl Postawiłam portal podobny do tego uwalonego przez google. Pozycje są w top 10-20 na frazy z description ale to na razie za mało. Potrzebuję top 1-3 ewentualnie 3-5. Czekam na propozyce i oferty. Po pierwsze dotyczące *****..pl i wyciągniecią tego na dawne pozycje a po drugie pozycjonowania ******.pl. Oczywisćie cena gra tu dużą rolę i nie stać mnie na klika tyś miesięcznie bo w tej chwili portale nie zarabiaja praktycznie nic i ledwo starcza na opłacenie serwera ale jeśli znajdzie się jakaś rozsądna propozycja to chętnie podejmę współpracę. Pozdrawiam

***** nazwa tej domeny tylko dla zainteresowanych na priv

Lepiej nie pokazuj tutaj jakie to dokładnie domeny, bo ta druga też zaraz poleci w otchłań.

Super a dopiero co czytałam podaj nazwę strony itp... :-/ bez tego nikt nie pomoże itp :-/ tej uwalonej i tak juz nic nie grozi bo gorzej być nie może skoro siedzi gdzieś w otchłani google :( druga nazwę ukryłam pod gwiazdkami ale teraz mało kto pomoże. Znowu posypią się pytanie podaj nazwę ? Dobra czekam na priv na wiadomość, co i jak opisałam wcześniej.

@Shev - bez adresu nikt Ci sensownie nie wyceni i nie pień się bo Seo tekst Ci bardzo dokładnie pokazał, że trochę bredzisz. Skoro boisz się podać adresu to faktycznie szukaj firmy na allegro.

Tak ? No to jesteś kolego w błędzie bo już kilka ofert dostałem - jednak nie zadawalające, co za tym idzie szukam dalej :)

Ja Ci za darmo wypozycjonuje, ale jest jeden warunek.

No, co to za warunek ?

Wszedłeś do Media Marktu i pytasz gdzie kupisz najlepsze/najtańsze telewizory LCD. Myslisz że polecą Ci RTV Euro AGD?

Wchodzisz na forum gdzie siedzą w większości zawodowi (mniej lub bardziej) pozycjonerzy i wymagasz żeby polecono Ci konkurenta? :)

Wchodze na forum, by ktoś kto korzystał z usług pozycjonowania i jest zadowolony polecił mi tego pozycjonera.

Ciężko pomyśleć, co ?

A przykład dziecinny.

Witam wszsytkich ;) I ja dołączę się do tematu stron +18. Sama długo szukałam, znalazłam kogoś z tzw. polecenia. Wszsytko było ok przez kilka miesięcy niestety :( Wyniki na początku zadowalające, potem było jeszcze lepiej. Niczym się nie martwiłam bowiem w umowie zawartej z tą osobą miałam zagwarantowane tzw. bezpieczne pozycjonowanie bez swl itp. aż pewnego dnia jakież było moje zdziwienie jak strona wyleciała z google! Natychmiast email do pozycjonera a ten powołał się na update itp i kazał płacić dalej obiecując, że wkrótce wróci wszystko do normy. Niestety nie wróciło :( straciłam kilka tyś, dwie moje strony zostały uwalone, nałożona ręczne filtry. Długo szukałam wyjścia oczywisćie 301 itp nei wchodziło zupełnie w grę! Skorzystałam z funkcji zrzekania się linków, napisałam do google, zdjęto ręczne działania z moich domen. Oczywiśice natychmiast zerwałam umowę z pozycjonerem choć straszył sądem bo w zapisie był minimum 3 miesieczny termin wypowiedzenia. Podparłam się korespondencją z google itp więc odpuścił szybko temat i zerwał umowę za porozumieniem stron.

Dziś strony leżą praktycznie bez ruch pewnie nadal w filtrach algorytmicznych mimo, że ręczne usuneli. Szukałam kogoś kto by się tym zajął, jednak jak tu zaufać jeśli już raz ktoś mimo umowy na tak w ch***a zrobił ? No nic muszę zaryzykować tu bo na allegro to strata kasy i czasu, może znajdzie się ktoś uczciwy i pomoże za rozsądna gratyfikację pienieżną ?

Strona, która została uwalona to rozkosz.pl - frazy itp jest w metatagach ale żadne działania nie dają efektów chyba nadal siedzi w filtrach algorytmicznych. Z tego wszsytkiego zaryzykowałam i znalazłam inną domenę *****.pl Postawiłam portal podobny do tego uwalonego przez google. Pozycje są w top 10-20 na frazy z description ale to na razie za mało. Potrzebuję top 1-3 ewentualnie 3-5. Czekam na propozyce i oferty. Po pierwsze dotyczące rozkosz.pl i wyciągniecią tego na dawne pozycje a po drugie pozycjonowania ******.pl. Oczywisćie cena gra tu dużą rolę i nie stać mnie na klika tyś miesięcznie bo w tej chwili portale nie zarabiaja praktycznie nic i ledwo starcza na opłacenie serwera ale jeśli znajdzie się jakaś rozsądna propozycja to chętnie podejmę współpracę. Pozdrawiam

***** nazwa tej drugie domeny tylko dla zainteresowanych na priv

Przykre ... też się tego obawiam, dlatego nie daje strony pierwszej lepszej ofercie :)

# Topic

Poszukuję nadal.

Nadal szukasz? jak byś jednak znalazł i był tak miły i polecił to ja też szukam :)

Nadal szukam.

Jak znajdę - na pewno dam namiary :)

Np. za frazę sex ogłoszenia.

Ile sobie życzyłbyś za miesiąc ?

Prosisz Tomka o wycenę na forum to na forum daj szczegóły zlecenia.

głupoty wpisujesz

Gdzie źle napisałem?

Czy będziecie mieli supermena za pozycjonera czy firmę z błogosławieństwem Najjaśniejszego to możecie być jednego pewni - nikt Wam nie da gwarancji że nie dojdzie do takiej sytuacji że dostaniecie po du**e i wylecicie w pizzzzzddduuuu z serpów! Bo widzę że w jednym i drugim przypadku nie tędy droga...Więc dalej proponuje udać się na allegro bo tam najtaniej i najlepiej :paker:

Jak dobrze poszukasz to znajdziesz kogoś kto zrobi Ci to za 100 zł miesięcznie, jednak TOP10 nie osiągniesz.

W tej branży musisz liczyć się z wydatkami zaczynającymi się od 1000 zł netto / m-c.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności