Skocz do zawartości

Pozycjonowanie fraz 18+

Shev

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Shev Dodaj również że szukasz kogoś kto da Ci 100% pewności że nie dostaniesz filtra ani bana.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Jak znam życie, to ktoś taki się znajdzie ;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@Shev uważasz, że 1000 zł miesięcznie to dużo i chcesz myśleć o porządnym pozycjonowaniu (minimalizując ryzyko kar od Google)? Nie znam dokładnie tej branży ale znam doskonale koszta jakie wiążą się z prowadzeniem dobrej kampanii SEO. Możesz wierzyć lub nie, ale dobre SEO jest drogie. Dobre SEO w przypadku konkurencyjnych fraz nie będzie kosztować 1000 zł miesięcznie. 1000 zł = 316.5 USD. Drobne na waciki a nie porządne linki (można taniej ale wtedy będzie mniej bezpiecznie). Kalkulator nie kłamie ale na allegro i oferii znajdziesz chętnych za 100 zł, którzy podejmą się pozycjonowania opon i kredytów przy umowie na 3 miesiące i z płatnością tylko za efekt czyli top3.

Treningi WattUp.pl

Siedzę w erotyce po uszy i zrobiłbym Ci to gdyby nie umowy lojalnościowe i gdybyś nie wypisywał, że 1000zł to dużo. Z takim podejściem pozostaje mi życzyć powodzenia. Tobie i komuś kto się podejmie tego za mniej niż 1000zł.

Nie no, chyba aż tak konkurencyjnych fraz to nie mam ;)

Na jakiej podstawie tak stwierdziłeś? Po liczbie wyszukań?

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

faktycznie kasa w tej branży to podstawa, np. głupi banerek reklamowy potrafi kosztować 50 zł za 1 dzień

pozyskiwanie linków też jest problemem gdyż nikt nie chce ich zamieszczać i tu kłania się własne zaplecze

ja umieszczałem kilka ogłoszeń dot. ero i zero odzewu bo wszyscy wiedzą, że to ciężki temat

PS. podawanie linków do erotyki jest niestety niezgodne z regulaminem :-( zaproponowałem stworzenie osobnego działu na właśnie takie tematy ale cisza

Med Mutter sine vinterhage har du full kontroll på varmen.

Stavanger Termografi - Vi spesialiserer oss på byggtermografi.

Montering av varmepumper.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności