Skocz do zawartości

Pozycjonowanie fraz 18+

Shev

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba Bóg Was opuścił jak myślicie, że za 300$ na zachodzie ruszą ten temat i jeszcze będą efekty

Otóż są oferty nawet poniżej 300$ za to bez problemu można znaleźć bardzo ciekawe w cenach 300-500$ i mówię tu, że za 500$ można max z 8 fraz co miesiąc pozycjonować w kategorii adult a nie jak u nas 3 może 4

Ero podeślij mi adres Twojej strony, może byłbym zainteresowany reklamą, jeśli masz jakiś sensowny ruch.

hmm @netway wg Ciebie to jaki ruch można nazwać sensownym? na pewno nie mam tego co na odl i rok... co najwyżej 1/10 tego ;) ale nie zamieszczam linków, nie drażnię też swoich użytkowników reklamami, może znalazło by się miejsce na mały baner z linkiem nofollow lub z wbudowanym url _blank w swf...

Widziałaś jak wyglądają te strony i katalogi ?

źle określiłam katalogi ;) są to zagraniczne fora, precle, blogi tematycznie związane tylko z erotyką czyli ang adult... skoro są to stare strony o dobrej treści no bo PR mają 4-7 to chyba nie jest źle ? Skoro od kilku czy kilkunastu lat są dla wyszukiwarek ok to raczej nie ma obawy co do ich wyglądu czy treści...

Kilkaset tys. odwiedzin miesięcznie.

na jeden portal przypada mi średnio miesięcznie 20-30 tyś UU = 40-50 tyś z powracającymi ale jeśli połączyć by reklamę na kilku portalach to wyjdzie całkiem ładna ilość miesięcznie ;) 10 portali to będzie pół miliona odwiedzających ;) ale z jednego portalu teraz Ci nie zagwarantuję kilkuset tyś/mies choć są miesiące kiedy liczba odwiedzin pokonuje 100k na jednym portalu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności