Skocz do zawartości

[Warsztaty] - Pozycjonowanie trudnych fraz - Tajniki pozycjonowania w praktyce

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na szkolenie się zapisałem na sobotę ale nie dostałem żadnego maila ani nic. Pisałem też w formularzu na stronie https://www.seop.pl/ i nic.

Pleas daj znać na maila którego wysłałem ci w prywatnej wiadomości, jak z płatnością itp - rejestrowałem się z tego maila.

Pozdrawiam

Wysyłają maila gdybyś się zapisał i nie zapłacił. Dostaniesz maila co i jak na 2 dni przed spotkaniem.

SEO is dead

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Osoby które wybrały szkolenie firmowe rachunki będą miały do pobrania w panelu klienta omnipanel.pl/panel - po szkoleniu wydamy (tak zawsze to realizujemy)

Pozdrawiam

Piotr Kiper

PS: Jeśli nie posiadasz konta w omnipanel.pl/panel - załóż proszę konto na maila na którego są wykupione warsztaty oraz uzupełni poprawnie swój profil o dane firmowe

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam

Jeśli zapytanie dotyczy produktów Omni najlepiej pisać na mojego maila / pw forum / pomoc @ nazwa-doemny.pl (sam formularz kieruje do innego działu i tego nie przeglądamy - jeśli nie przeadresują nam tego)

Pozdrawiam

Piotr Kiper

PS: Dziś na jakieś 2 maile odpisałem nie wiem czy był tam twój

Witam

Właśnie zostały wysłane zaproszenia na jutrzejsze spotkania

Jeśli ktoś nie otrzymał zaproszenia z linkiem i hasłem a ma jutro termin proszę o sprawdzenie folderu "spam"

Pozdrawiam

Piotr Kiper

I po szkoleniu:) Podsumowując na świeżo polecam z pewnością i od razu informuje że głowę trzeba mieć wyczyszczoną z byle informacji bo jest co notować w zwojach:) Szacun Piotr za wytrzymałą aparaturę głosową :) Jak dla mnie to mega obszerna wiedza odnośnie nie tylko 301 ale również kilku szerszych zagadnień które pojawiły się po szczegółowych czasem nawet odrębnych do tematu pytaniach uczestników. Polecam spokojnie przede wszystkim niedowiarkom z PiO bo z pewnością takiej wiedzy na temat 301 tu nie da się zdobyć. Jedno z najlepiej wydanych ostatnimi czasy 500zł w mojej karierze;)

Dzięki Piotr za przekazanie mega profesjonalnej wiedzy podpartej przykładami. Do następnych warsztatów z pewnością!

Wpisz się do nowego darmowego katalogu firm !

Szkolenie bardzo dobre merytorycznie.

Bardzo duża paczka informacyjna poparta przykładami.

Oczywiście nie wszystko jest podane na tacy i trzeba samemu się zastanowić nad wszystkim,

to i tak Piotrek pokazał kilka ciekawych patentów które można wykorzystać w pozycjonowaniu trudnych fraz.

To co mi się podobało to duża liczba realnych przykładów, a nie sama teoria.

Polecam

To i ja może coś od siebie napiszę :).

Warsztaty konkretne, nie żadne lanie wody.

Piotr stara się odpowiedzieć na każde pytanie - czasem nawet niezwiązane z tematem warsztatów.

Kilka ciekawych przykładów - kilka cennych uwag.

Każdy znajdzie coś dla siebie.

Moje pierwsze - ale nieostatnie warsztaty u Piotra.

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

Mega ilość konkretnych realnych informacji pokazanych na prawdziwych przykładach. Bardzo podoba mi się to, że Piotr spokojnie wyjaśnia każdy szczegół, mobilizując zaproszonych uczestników do aktywnego udziału. Wspólnie omawiane są zagadnienia i poddawane testom różne sytuacje i omawiane rozwiązania. Dla większości z nas to mega obszerna wiedza odnośnie 301. Podoba mi się też to, że Piotr odpowiedział na kilka odrębnych pytaniach uczestników, nie patrząc na zegarek :) Polecam każdemu, a w szczególności "expertom" z PiO, co wiedzą wszystko najlepiej. Dziękuje Piotr za spotkanie i przekazanie mega profesjonalnej wiedzy podpartej przykładami. Do usłyszenia na następnych warsztatach!

Jedyny minus z tego szkolenia to to, że zapomniałem zapytać o zmiany w 301, które nastąpiły w ciągu ostatnich 6 miesięcy.

Przyznam szczerze, że Piotr pokazał mi zupełnie nowe podejście do pozycjonowanie stron. Do tej pory nie korzystałem z 301'k w takim sensie. Zaraz po skończeniu szkolenia wziąłem kilka nieużywanych domen i przeznaczyłem je na testy.

Szkolenia mogę polecić z czystym sumieniem wszystkim średnio zaawansowanym pozycjonerom, którzy lubią myśleć. Kojotek tym raz dał nam kilka gotowców do wykorzystania, ale to jak z nich skorzystamy zależy już tylko od nas.

Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro

Kurde ale wszyscy się rozpisują a wystarczy 10 słów - no co tu dużo pisać - ci co nie wiedzieli to teraz myślą, że zawojują SEOświatkiem, a ci co wiedzieli to zawsze czegoś nowego się w luźnych gadkach pobocznych dowiedzieli, więc czy warto - zawsze warto rozmawiać o seo, bo nawet jak wydaje Ci się że wiesz wszystko to i tak wszystkiego nie wiesz :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności