Skocz do zawartości

[Warsztaty] - Pozycjonowanie trudnych fraz - Tajniki pozycjonowania w praktyce

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Temat omówiony wyczerpująco i solidnie :). Miła atmosfera :D, mobilizujący prowadzący.

Otrzymałem ogromną ilość wiedzy, ale także dzięki szkoleniu zmieniłem tok myślenia i schemat postępowania ;).

Z uwagi na to, że jesteście potencjalną konkurencją nie polecam.

baner-seostationv2.png

To moje drugie szkolenie znowu masa wiedzy i dobry zastrzyk świeżych pomysłów :) Większość osób które bierze udział w takich szkoleniach już raczej przynajmniej rok lub więcej siedzi w seo, a ulubiona odpowiedź w ankietach było "nie wiem". Więc to obrazuje trochę nasz poziom i prowadzącego. Pozostaje czekać na następne.

activist aka terrorist

A mnie tak przy niedzielnym poranku zastanawia jedno ;)

Oczywiście Kojot wiedzę ma i tego nie zamierzam kwestionować.

Zastanawia mnie tylko, skąd uczestnicy po godzinie od szkolenia wiedzą, że otrzymali mega hiper informacje - Już testy zrobiliście? Wiecie, że to działa na waszym przykładzie? Przecież mogliście otrzymać garść farmazonów (oczywiście nie podejrzewam go o to - taki przykład jeno) popartych przykładami robionymi innymi technikami niż ukazane ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Ja ze szkolenia wyniosłem wiedzę której nie znalazłem

Ta wiedza, którą otrzymałeś jest dostępna w internecie + własne testy.

Wiedzę, która otrzymaliście nie każdy będzie potrafił zastosować.

Więc, nie podniecajcie się tak za bardzo.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To już moje drugie szkolenie u Piotra i naprawdę nie narzekam. Teraz gdy już jestem po szkoleniu, wiem co było, jak było itd mogę śmiało powiedzieć że poszedłbym jeszcze raz i wydał jeszcze raz kasę bo jest to jak najbardziej EV+.

Ktoś wyżej napisał, że skąd wiemy zaraz po szkoleniu czy te techniki działają czy nie? Odpowiadam: spokojnie, przecież szkolenie dotyczyło m.in. bardzo szybkich sposobów wbijania się w topy w czasie nie raz krótszym niż 1 tydzień. Więc już za tydzień będziemy "wiedzieli" a nie tylko "wierzyli".

Co do bonusa za opinię, to z ręką na sercu, nie ma żadnego poza wiedzą ze szkolenia. Żadnych rabatów, żadnych korzyści ekonomicznych, żadnych innych korzyści poza wiedzą z samego szkolenia.

Ta wiedza, którą otrzymałeś jest dostępna w internecie + własne testy.

Tak, wszystko się zgadza i jak już napisałem wcześniej jeżeli chodzi o sam temat szkolenie i opisywany sposób to doszedłem do tego swoimi testami. Jednak, jeżeli ktoś ich nie robił i ich nie zna to uwierz mi, że 400 zł to jest ułamek %, który ja musiałem poświęcić na testy.

Wiedzę, która otrzymaliście nie każdy będzie potrafił zastosować.

I to też jest prawda. Też ułamek % ją zastosuje w praktyce.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

No to teraz nic tylko czekać na trzęsienie ziemi w serpach i diametralne zmiany wyników :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności