Skocz do zawartości

[Warsztaty] - Pozycjonowanie trudnych fraz - Tajniki pozycjonowania w praktyce

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Rewolucji pewnie nie będzie, może małe zawirowania :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Takie szkolenia skracają oszczędzają czas i pieniądze, które trzeba byłoby przeznaczyć na testy, więc w moim przypadku był to akurat dobry wybór. Wiadomo, że z punktu widzenia lepszych agencji reklamowych lub bardziej doświadczonych speców seo wygląda ta sprawa inaczej.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Do tej pory nie bawiłem sie w szkolenia, sami testujemy tu w agencji rozwiązania i byłem ciekaw jak organizator przedstawi te cuda i tematy zwłaszcza odnośnie szybkiego wbijania fraz. Megacudów nie było ale przyznam, że pare "smaczków" ciekawych do potestowania zostało przedstawionych, których do tej pory nie sprawdzaliśmy. Generalnie myślę, że wiedza dla ludzi, mających moce przerobowe do wdrożenia i arsenał spamiareczek różnej maści ale nie tylko.

Dla co bardziej słyszących nawet bonusowo darmowy koncert perkusisty był;)

Generalnie na luzie, konretnie no i prowadzący rzeczywiście nie ma oporów przed wyspowiadaniem się z myślę dosyćdobrej wiedzy.

Pozdr dla wszystkich po drugiej stronie słuchawki i mica;)

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Witam

Jest jeszcze kilka miejsc wolnych na 6 marca o 15:00 tak więc jeśli ktoś chętny to gorąco zapraszam

Na jutro planowane jest rozsyłanie materiałów z szkolenia

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Warsztaty oparte na konkretach popartych wynikami za dobrą cenę. Już jakiś czas temu czytałem dużo o 301, ale opinie były różne, co dawało niejednoznaczne spojrzenie na tą technikę SEO. Nie wiem jakie będą wyniki, ale mogę powiedzieć, że dowiedziałem się na temat wielu nowych rzeczy, które nawet jak bym szukał na forum, to zajęło by to dużo czasu. Logiczne jest, że nikt na forum nie powie Ci za darmo co zrobić, żeby były efekty, bo będziesz jego konkurencją. Przeważnie spotykam się z opiniami, ze nie warto tak pozycjonować, bo nie działa, co nie zawsze jest prawdą. Chętnie skorzystam z Twoich kolejnych szkoleń z zakresu SEO. :good:

Pierwsze szkolenie u Kojotka i na pewno nie ostatnie. Jestem zadowolony z wydanych pieniędzy.

jeżeli chodzi o mnie to było to już trzecie szkolenie u Kojotka i też na pewno nie ostatnie..

choć oczywiście innym nie polecam.. :P

To już moje drugie szkolenie i oceniam je dość pozytywnie.

Minusy

• samo przygotowanie materiałów - przykłady były dobre ale ciężko je było analizować w tej postaci (przerzucane zakładki w przeglądarce). W którymś momencie dałem sobie spokój z udziałem w dyskusji z tego powodu. Nie ukrywam że lepszą robotę zrobiłoby kilka przygotowanych wczęśniej slajdów.
  • czasami rwało połączenie
  • nieco za dużo uczestników co nieco utrudniało dogadanie się

Plusy:

• rzeczowe informacje, byłyby chyba nie do zdobycia nigdzie w sieci
  • realne przykłady
  • możliwość zadawania pytań
  • podejście do uczestników

Pozdrawiam

Bartek

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Witam, mam pytanie ponieważ nie wiem czy mój internet da radę.

Jakość połączenia jest średnia - tak pokazuje w teście aplikacji do szkolenia.

Test pobierania : Średnia prędkość mojego połączenia wynosi 860 kbps

Test wysyłania : 474 kbps minimum 512kbps

Miał ktoś podobnie i był już na szkoleniu ? Nie chcę, aby moje pieniądze i czas poszły w błoto.

Pozdrawiam.

Szkolenie Ok, konkretnie i na temat denerwował jednak fakt dosyć kiepskiej jakości dźwięku przez co szkolenie nieco przedłużyło się... niemniej jednak dowiedziałem się ciekawych rzeczy, więc nie żałuje.

Jeśli ktoś był na poprzednich szkoleniach to informuję, że to szkolenie również trzymało poziom. Może wiedza nie dobiła mnie tak jak poprzednio ale mam nadzieję, że to z racji mojego większego doświadczenia :D

Pimpek co do prędkości Twojego internetu to powinno być ok. Chociaż chyba ktoś miał jakiś problem z połączeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności