Skocz do zawartości

[Warsztaty] - Pozycjonowanie trudnych fraz - Tajniki pozycjonowania w praktyce

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przed chwilą skończyło się szkolenie - sorry - warsztaty. Ponad 4.5h ciągłego nawijania KONKRETNYCH informacji. Kilka stron A4 notatek - było tego tyle, że już ostatnie 1/3 spotkania nie chciało mi się spisywać.

Powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiej ilości informacji. Bardzo dobre przykłady na własnych stronach, z dokładną analizą. Wszystko ładnie przygotowane i zaplanowane. Najlepsze jest to, że uzyskaliśmy wyczerpującą odpowiedź na każde pytanie - nawet jeśli było zadawane już kilkukrotnie. Jestem pod wrażeniem. Polecam.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

[quote name='kokimbo' timestamp='1362569830

Po wiedzy zdobytej na tym szkoleniu rzeczywiście da się wypozycjonować ' trudne frazy ' do topek w kilka dni ? :)

Jestem czysto po szkoleniu. Wahałem się z początku. Jednak , 500zł bardzo dobrze wydane.

Szczerze wątpiłem w to, ale kojotek pokazał to na konkretnych przykładach i teraz wiem, że jest to możliwe. 5 takie frazy jak "pozycjonowanie" można spokojnie wbić w top, nie tylko jednym sposobem, na który wcześniej sam napewno bym nie wpadł. Dzięki szkoleniu zaoszczędzę dużo czasu, który wykorzystam na wędkowanie :D .

Dużo konkretnej wiedzy, bez owijania w bawełnę, popartej przykładami.

Moje pierwsze, ale napewno nie ostatnie szkolenie.

Pozdrawiam.

Skorzystałem z warsztatów pomimo iż nie mam agencji seo i jestem zadowolony i to szkolenie pokazało jaka mam małą wiedzę na ten temat

Co mi się podobało:

- konkretne przykłady

- próby wciągnięcia uczestników do dyskusji

- rzeczowe odpowiedzi na pytania

- podejście do uczestników

Minusy

- brak podsumowania po danym zagadnieniu

szkolenie 06 marca Tomasz_1

Kiedy następne szkolenie ??

Przyłączam się do pytania.

Piotr zapowiadałeś chyba że rozważasz jeszcze w marcu kolejne szkolenia o różnych tematykach, jeśli dobrze pamiętam to były to:

- BHS

- xRumer dla zaawansowanych

Czy możesz to potwierdzić i podać orientacyjne terminy?

@pimpek

to czekamy na Twoja strone w topach na "pozycjonowanie" ;)

@webBartek

nie prosciej bylo wlaczyc nagrywanie ?

Nie lubię jak mnie oszukują, więc nie oszukuję innych. Regulamin był podany. Poza tym dobre notatki są lepsze, bo na kilku stronach masz całość :)

To i ja się wypowiem bo miałem przyjemność uczestniczyć ;]

Szkolenie rzeczywiście na konkretnych przykładach jak mówią poprzednicy, aczkolwiek przykłady są jeszcze dość "świeże".

Dla prowadzącego z uwagi na to, że to jego domeny, techniki i softy, temat szkolenia wydaje być się prosty i przejrzysty.

Jednak by załapać tok rozumowania prowadzącego, trzeba mieć spore doświadczenie bo jest wiele miejsc, w których zwykły "pozycjoner" po prostu się wyłoży.

1 element układanki będzie inny i cały misterny plan w p...du.

Dopiero parę h. po szkoleniu człowiek może wyciągnąć konkretne wnioski i ew. pytania, które się nasuwają. Wiedzy było zbyt dużo by po prostu ją zapamiętać.

Już teraz rozmawiam z kilkoma osobami i widzę, że 50% po prostu niezrozumiała co autor miał na myśli.

Osobiście uważam, że za 500 zł raczej nikt nie znajdzie ebooka/innego szkolenia jak to. Ostatecznie będę obserwował co się stanie po pewnym czasie z omówionymi na szkoleniu przykładami :)

Najwyżej sukcesy lub skutki omawiane będą na następnym spotkaniu ;]

O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności