Skocz do zawartości

[Warsztaty] - Pozycjonowanie trudnych fraz - Tajniki pozycjonowania w praktyce

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

w których zwykły "pozycjoner" po prostu się wyłoży.

Może zabrzmi to bardzo dziwnie ale ciesze się z Tego powodu.

Ja do Kojota miałem sceptyczne zdanie ale jedna rzecz mi się podoba w jego podejściu : trzeba używać mózgu mózgu i jeszcze raz mozgu.

Po tym prawie 5 godzinnym szkoleniu (wysłuchałem i zanalizowalem wszystko podczas) pamiętam wpadłem na piwko i fajkę do kumpla i czulem jak mi jeszcze mozg paruje :)

poza tym sama nazwa mowi to były warsztaty- więc trzeba wiedzieć nieco więcej niż jakbyście szli na szkolenie

T.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żeby wykorzystać to o czym była mowa trzeba mieć wiele testów za sobą nie licząc tego co jeszcze jest przed.

Dla tych, którzy nie byli w temacie, z pewnością dostali pewien kierunek działań, na które trzeba by było poświecić te 1-6 miesiący w zależności od człowieka.

O_o

Witam

Obiecuję że dziś zostanie rozesłany mailing z linkiem do materiałów. Warto było poczekać bo już zostanie temat na przyszłość :D

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Witam, nagranie jest, wszystko ok.

Moje pytanie, czy nie można pobrać tego szkolenia na dysk ? Myślałem tak cały czas.

Jeśli nie ma takiej możliwości to jak długo będzie dostępne na stronie ? ( W tym miesiącu np. brak czasu na oglądnięcie całego szkolenia wraz z dokładną analizą )

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności