Skocz do zawartości

Adkontekst zaczął "łapać" na całej powierzchni reklamy

mchrapka

Rekomendowane odpowiedzi

jak wszystko skoczy na stale to ktos będzie musiał odszczekac ta teorie i "intuicyjnosci" klikania w title

Myślę, że na tej podstawie niekoniecznie.

Wzrost CTR z tego co widzę nie jest jakiś gigantyczny (raczej bym powiedział, że minimalny). A nawet jeżeli CTR skoczy powiedzmy o 50% oznacza to, że i tak 2/3 ludzi klika w title. Z tego co widzę takiego wzrostu nie będzie.

I pewnie trzeba w to wliczyć jakiś odsetek klików przypadkowych, co może spowodować spadek CPC.

Super, że w końcu ta elementarna zmiana została wprowadzona :( Jest tylko jeden mały estetyczny błąd - napis Adkontekst Boks jest podkreślony i wygląda to teraz nieestetycznie. Screen:

3ki3811gvozy1rskm.jpg

Mam nadzieję, że ten błąd zostanie szybko naprawiony.

P.S Mam nadzieję, że w końcu pogrubicie też tytuły w każdej jednostce reklamowej, bo na razie z tym jest niestety mała tragedia.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności