Skocz do zawartości

Czy stosowanie SWL-i przynosi efekty ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sobie sprawdzam co ze mną konkuruje w topach, strony bez bl, ale sprawdziłem innym narzędziem i co widzę? statlink

ciekawe czy polecą po updacie, jak nie to będzie trzeba znowu się zainteresować :P

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Największe zapotrzebowanie jest wśród nowo założonych kont :D

Data rejestracji: Styczeń 19, 2015, 10:03:57 am

Jakie to wszystko proste - wystarczy założyć 2 konta, zrobić fikcyjne zapotrzebowanie i wrzucić 3 posty, że jest mega zapotrzebowanie i handlarze niech spamy tworzą :D

Tylko, że to już tak nie działa - handlarze odeszli od swli, bo to syzyfowa praca - do miesiąca wszystko co zrobią jest wybanowane, co prawda punkty nie są aktualizowane na bieżąco, więc przez kilka miesięcy handlują pustymi punktami, które emitują linki na tych zbanowanych domenach i później znowu jest fikcyjne zapotrzebowanie :) Fikcyjne dlatego, że już naturalnego nie ma z jednej prostej przyczyny - klienci już zdążyli zauważyć, że gó**o to daje i kasa jest tylko w błoto wyrzucana.

W obecnej formie nie ma żadnych szans na to, żeby swle były jeszcze skuteczne, chyba że byłyby ręcznie moderowane i zostały by w nim tylko prawdziwe strony na których się coś dzieje. Generatory spamów odeszły już w zapomnienie.

Tak więc odpowiadając na temat odgrzewanego kotleta sprzed 2 lat

Czy stosowanie SWL-i przynosi efekty ?

Na dzisiaj nie, efektów żadnych nie przynosi. 2 lata temu jak powstał ten temat to było całkiem inne eldorado... Teraz została z tego i kamieni kupa (głównie dzięki zawodowym czyścicielom serpów, którzy w czynie społecznym za frajer nauczyli algorytm co jest dobre a co nie).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@BLAKE znamy Twoją opinie na temat SWL jesteś jednym handlarzem pkt który został zbanowany w SWL wiec innych opinii od ciebie nie będziemy oczekiwać :) Zresztą byli byśmy zdziwieni jak by były od CIebie pozytywne.

Informacja o sprzedaży pkt jest dla handlarzy pkt którzy nie wchodzą na tamto forum

@automatyk - dla jednych 450 jest dużo dla innych mało, fajnie że dla Ciebie to żadne pieniądze :)

Marketing internetowy dla firm

@BLAKE znamy Twoją opinie na temat SWL

Ale może nie znają jej

handlarzy pkt którzy nie wchodzą na tamto forum

jesteś jednym handlarzem pkt który został zbanowany w SWL

Dobry joke :hahaha:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie korzystam ze statlinka, ale tak jak napisałem wyżej

W obecnej formie nie ma żadnych szans na to, żeby swle były jeszcze skuteczne, chyba że byłyby ręcznie moderowane i zostały by w nim tylko prawdziwe strony na których się coś dzieje.

Z tego co pamiętam jest on chyba moderowany, więc pewnie bany nie lecą tam non stop, ale czy na prawdę można na tym kokosy zrobić? Nie wydaje mi się, co najwyżej jakieś drobne na waciki.

Kokosy może i nie, ale na zwyczajne życie starczy, sam kiedyś działałem w SWL(statlink) i 3 000 na rękę było w każdym miesiącu, oczywiście trzeba było wcześniej trochę zainwestować i trzeba ponosić ryzyko związane z SWL, dziś strona stoi jutro może bana załapać.

Kokosy może i nie, ale na zwyczajne życie starczy, sam kiedyś działałem w SWL(statlink) i 3 000....

Nadal są tacy co mają tyle z paru systemów, nie wiem jak jest w innych ale w eweblinku rekordzista ma ponad 10 tys mc zakladając ze sprzedaje po 150 netto za 100k no ale fakt trzeba zainwestować

Marketing internetowy dla firm

zakladając ze sprzedaje po 150 netto za 100k

:D Obchodzisz ruskie święta? Bo wydaje mi się, że z choinki się urwałeś :D Zakładając, że sprzeda je za 1500 netto za 100k to zarobi 100 tys. mc :D

3 000 na rękę było w każdym miesiącu

Dla kogoś kogo żywi i ubiera mamusia to rzeczywiście niezła kasa, a jak się ma 16 lat to już w ogóle, ale jak piszesz, że ktoś za to mógłby zwyczajnie wyżyć to chyba mieszkasz w bardzo ubogim regionie Polski.

A niektórzy zarabiają po 1M miesięcznie co nie zmienia faktu, że dzisiaj nie wyciśniesz 1k z swli, nie mówiąc już o tym, że ma to być "na rękę" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności