Skocz do zawartości

Czy stosowanie SWL-i przynosi efekty ?

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Acha :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Prawda jest taka Xann, że jak Ci się G dobrało do dupska i Twojego systemu, to dwukrotnie zatrzymywałeś system. Nawet Prolink, który dostał po du**e całkowicie nie zrobił takiego cyrku. Ludzie kupują punkty i mają linki z domen, które są nic nie warte.

Piszesz, że w systemie jest 13k domen i tylko 3k dostało bana. Skąd te statystyki? Jak można uważać Cię za człowieka poważnego, jak zatrzymujesz działanie systemu na 2 tygodnie, kiedy ludzie za te 2 tygodnie zapłacili? Blake powiedział Ci wprost co o tym myśli, to z nim zerwałeś współpracę. Tak jak małe dziecko obraziło się na złego wuja...

Oczywiście SWL jest skuteczne trudne frazy można wbić bez problemu do top 20, jednak aby dobić do top 10 trzeba się nasilić. Nie warto poddawać się i marwtić wielkim G. Nie bronie osób posiadające SWL ale uzytkownicy muszą sie z tym liczyć że mogą dostać bana od G lub info. Nawet jak zapłacimy za uczestnictwo.

Jeśli nie dostałeś bana lub info to możesz się z tym liczyć, ja też nie dostałem. Jedynie to mi pozycja spadła na 1 domenie 20 oczek.

To wiesz już jak możesz się wypozycjoniwac, linkując strony przed sobą, wówczas one wypadną po 20 oczek a Ty będziesz miał top1 bez linkowania

Marketing internetowy dla firm

Po prostu włącza mi się, jak widzę zupełnie dla Ciebie niezrozumiały, mechanizm sprzeciwu wobec działań na czyjąś szkodę. Wiesz, gdyby ktoś Ci na ulicy wyciągał portfel z kieszeni, też bym zareagował.

A to, czy robię coś charytatywnie, nie jest Twoją sprawą.

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności