Skocz do zawartości

Nowa Grupa Katalogów na Skrypcie Snews

slaymer

Rekomendowane odpowiedzi

Witojcie,

Chciałbym przedstawić nową grupę prywatnych/płatnych/nieogólnodostępnych precli/katalogów.

Co je charakteryzuje :)

Zdecydowanie jakość domen - posiadamy jedynie domeny z końcówkami .pl oraz com.pl, pochodzące z przechwytu.

W związku z tym obecenie mamy w zasobach

22 domeny zaindeksowane, które posiadają

1x pr=3

2x pr=2

7x pr=1

reszta pr0 i jedna jedyna pr n/a

Na unikalnym IP

Na unikalnych skórkach (naprawdę robie ładne)

na kilku hostach i dnsach

w trakcie indeksowania, kolejne 18 domen.

Jakie warunki dodania?

1) opisy synonimizowany dający po wymieszaniu 1000 znaków przesłany do mnie na maila (portalbiznesu@gmail.com) [dwa linki w foramacie pozycjonowanie

2) taki opis starcza na 30 wpisów

3) UWAGA promocja, jeżeli w tej chwili zakupisz wpis do naszych precli, przesyłając co najmniej 3 opisy, uzyskujesz gwarancję dodania do 90 precli

4) chcesz dodać więcej niż jedną domenę, chcesz zniżkę - pisz śmiało

5) chcesz fakturę - nie ma sprawy

6)chcesz uzgodnić liczbę dziennych dodań - pisz

7)Koszt dodania

a) koszt dodania w tej chwili = 10 złoty netto

B) w tej chwili do odwołania, każda wpłata = jedna domen więcej w bazie precli - sam możesz wpłynąć na siłę Twego wpisu!

Podsumowanie

Generalnie - pisz

expozycjapl@gmail.com

gg- 7859326

skype - expozycja.pl

tel. 508-150-920

Jeżeli będzie zainteresowanie projektem,to powstanie dodawarka online

Snewsy naprawdę mają fajną moc indeksacyjną, nie ryzykujesz wiele, sprawdź nas ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

update.

w tej chwili w bazie 40 precli - 15 z PR

1xPR4

2xPR3

2xPR2

10xPR1

Koszt dodania to dalej 10 złoty - zmiana odnośnie ilości tekstów, bo mnie wcześniej poniosło. Oczywiście starczy jeden porządnie zsynonimizowany opis ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

w tym tygodniu dojdzie kolejne 10 katalogów, co da nam już pełną 50. Grupa dorobiła się strony www

https://snewskat.pl

Na tę chwilę dodawanie projektów wykonuję ja, proszę więc przesyłać je do mnie.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności