Skocz do zawartości

Czy warto zakładać sklep na drupalu?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem w trakcie tworzenia sklepu na drupalu. Pytanie czy warto? Jest to o wiele trudniejsze niż na PrestaShop czy innych cmsach. Jednak wizualnie można stworzyć fajną stronkę. Pytanie, jeśli nie drupal (brak kilku modułów) to jaki skryp aby w łatwy sposób modyfikować wygląd witryny. Jeśli znacie jakieś płatne rozwiązania, to proszę o podpowiedź (nie interesują minie sklepy, które chcą procent od sprzedaży)

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Polecam na wordpressa te dwa pluginy sklepów: woocommerce oraz wp e-commerce. Osobiście sam preferuje ten drugi, jest moźliwość integracji z paypal i transferuj.pl, sklepik jest w j.polskim, mnóstwo szablonów: płatnych i darmowych, masa dodatków płanych i darmowych. Potestuj i sprawdź.

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

a na preści nie stworzysz fajnego? Masz w kij szablonów do kupienia.

Nie wiem ale nie widziałem fajnego szablonu pod prestę, możesz coś polecić?

Po co cudować z drupalem jak jest tyle ciekawych skryptów sklepów?

Zacząłem się bawić drupalem w grudniu i mi się bardzo spodobał, tylko po to:D

Polecam na wordpressa te dwa pluginy sklepów: woocommerce oraz wp e-commerce

O Wordpresie nawet nie pomyślałem, muszę wypróbować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności