Skocz do zawartości

Nowa strona www

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

pracujemy nad wyglądem nowej strony www. Co waszym zdaniem powinna zawierać strona internetowa z branży windykacyjnej aby swoim wyglądem przyciągała potencjalnych klientów?

Prosimy również o podpowiedzi co zrobić, że strona została dobrze wypozycjonowana, w tej branży konkurencja jest spora.

Dziękujęmy za pomoc!

Adres aktualnej strony internetowej https://windexpol.pl

Proponuje abyście oddali budowę strony komuś kto zrobi to dużo lepiej. W tym wykonaniu jest po prostu tragicznie. Logo i ten Top błaga o poprawkę. Wszystko takie nie poukładane i te kolory mdłe. A zdjęcie wrzucone jak za czasów lat 90'.

Jeżeli będziecie chcieli to jednak samo zrobić to lepiej wykorzystać Wordpressa + jakiś płatny szablon z klasy premium.

zdjęcie wrzucone jak za czasów lat 90

podobnie nazwa - wczesne lata 90. Strona i nazwa nie są zachęcające.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

stronka była robiona na szybko w kreatorze. Aktualnie jesteśmy na etapie zmiany designu. Stąd pytanie do Was, co powinna zawierać stronka www żeby zachęcała potencjalnych Klientów do współpracy...

Może jakiś banner? Jaka kolorstyka? Czekamy na ewentualne sugestie.

Co do nazwy to nie zgodzimy się, że są to wczesne lata 90te. Kojarzy się z windykacją - słyszeliśmy to wielokrotnie od Klientów.

Co do nazwy to nie zgodzimy się, że są to wczesne lata 90te

w latach '90 dodawało się do nazwy firmy końcówki -ex lub -pol :) u Was są obie - podwójny wypas :D

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Jak już będzie nowa stronka to się pochwalimy

Przepraszam bardzo, ale odnoszę wrażenie jakbym czytał tekst pisany przez

Golluma.

Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej, jest Was dwóch w jednej osobie?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności