Skocz do zawartości

Spadek odwiedzin w weekendy o 50%

Rekomendowane odpowiedzi

Mam stronę również zbliżoną do tematyki - https://biznes-praca.pl i również w weekendy zalicza spadek odwiedzalności. Dawno się tym przestałem przejmować bo jest to norma dla wszystkich moich projektów.

reklamy Adwords rozwiązują sprawę :P taka recepta

Nie pisz takich bzdur proszę. To nie jest żadna recepta. Może coś z lekka dać ale nie musi. Obserwuję od lat statystyki odwiedzin przynajmniej kilku serwisów i wiem, że takie sytuacje zależą od tematyki serwisu czyli od charakteru grupy docelowej. A do tego dochodzą ładna pogoda, wakacje, ferie, święta itd. itp. Twoja więc rada jest niczym innym jak farmazonem niczym nie podpartym. Oczywiście, trzeba działać, ale jednocześnie trzeba przyjąć taka sytuację jako coś naturalnego. W mediach takich jak np. tv jest coś takiego jak prime time czyli godziny najwyższej oglądalności. Od lat nikt nigdzie tego nie zmienił, bo to kwestia rytmu dnia ludzi i ich przyzwyczajeń, a to ciężko zmienić. Tu jest podobnie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności