Skocz do zawartości

Czy nie macie wrażenia, że WP pozmieniało wyniki ?

pabel

Rekomendowane odpowiedzi

Cos grzebią gdyż jeszcze 2 sekundy temu na nazwe mojej strony otwierały sie katalogi a mojej strony ani śladu

co jest grane

???????????

Aha jeszcze jedno

przeplatają sie wyniki stare z nowymi

teraz sprawdziłem to na moją jedną frazę która była na 1 w starym,

a po nowemu kosmos

moze tia.pl ma troche racji

?????????/

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Czym się zatem teraz kieruje robot WP w ustalaniu kolejności wyświetlanych stron w wyszukiwarce?

Co jest brane pod uwagę w algorytmie WP: treść, linki, meta tagi, ruch na stronie...?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Ja wiem jedno moja nowa strona dodana pod pewne hasła do wp wyleciała nie wiem gdzie jest natomist stara niepozycjonowana w ogóle ale mająca rok jest na jedna fraze 5 lub 6

teraz nie wie co tam sie dzieje

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Ja na wp prawie nie patrze. Dodaje stronę do katalogu i na te kilkanascie słów jestem w top 10 i trzymam sie tam przez cały czas :D

tia..

zerknij sobie teraz na te swoje strony jakie mają pozycje;) i spróbuj nową stronę ,,wypozycjonować" w WP tak po staremu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności