Skocz do zawartości

Darmowe platformy blogowe i adsense - co polecacie?

sasza

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie znacie darmowe platformy blogowe i hostingi, które umożliwiają instalacje własnych reklam, np. Adsense?

Od siebie dodam, że jest to możliwe i zgodne z regulaminem na portalach:

- blox.pl

- bloger

- weebly.com

- republika.pl

Znacie jeszcze jakieś inne?

https://www.weebly.com/

No Forced Advertising

It’s simple – we don’t force advertising on your website. No banner advertisements, no pop-ups, no pop-unders – nothing!

We understand that your website is your home on the Internet, and frankly, it would be awfully rude for someone to place ads on your home, so we don't.

If you'd like to include your own advertising, feel free. We even have Google AdSense integration to help with the process. But rest assured knowing that we would never force our ads on your site.

Weebly na pewno jest darmowe?

It's Free to Build Sites

Pay just $7.95/mo for each published site

Trochę to dziwnie brzmi, jak slogan free... but pay only x

EDIT:

Próbowałem się pobawić i potestować jak to działa, ale przy publikacji chcą nr telefonu, jakoś mam trochę obawy przed rozdawaniem nr tel. obcym portalom. Macie tam jakieś strony?

Rozpędziłem się .. wordpress.com ma swój system reklamowy dla wybranych blogerów, nie pozwala na adsense, blog.com umożliwia dodanie reklam w wersji płatnej.

Tutaj jest możliwość dodania adsense: www.blogates.com, tak maja w opisie, nie testowałem.

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

• 3 miesiące temu...

Ewentualnie może podpowiecie, czy w jakikolwiek sposób można zarobić na dobrych odwiedzanych blogach na wordpress.com?

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności