Skocz do zawartości

[sprzedam]50 szablonów aukcji (allegro) +30 szablonów stron o mnie

kuligp00

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do sprzedania autorskie szablony aukcji. 50 sztuk w różnych tematykach oraz 30 szablonów stron "o mnie". Wraz z szablonami nabywasz prawa autorskie, więc możesz sprzedawać je chociażby na allegro bez ograniczeń I DOŻYWOTNIO(jak najbardziej możliwe spisanie umowy o dzieło z przeniesieniem praw autorskich). Wykorzystane w zdecydowanej większości na materiałach/zdjęciach/stockach na licencji Public Domain oraz CC, kilka zakupionych na serwisach stock'owych... więc nie naruszają żadnych praw autorskich(jak chociażby większość tych oferowanych przez innych na allegro z elementami graficznymi wyszukanymi(ukradzionymi) na google-grafika;)).

SPRZEDAJĘ JAKO CAŁOŚĆ (ŁĄCZNIE 80 SZABLONÓW)

Szablony responsive(elastyczne dla różnych rozdzielczości), zoptymalizowane dla najpopularniejszych wyszukiwarek (Chrome,IE,FF,Opera), zgodne z CSS3. Generalnie ładne, kolorowe i wykonane na przyzwoitym poziomie(IMHO biją na łeb większość oferowanych na allegro za 5-10zł od sztuki)... Szablony wykonywane pod zlecenie(klient chciał je sprzedawać na allegro), niestety nie dotrzymał ustalonych wcześniej warunków rozliczenia, więc zmuszony jestem odsprzedać całość komuś innemu.

Przykładowy szablon:

https://imageshack.us/photo/my-images/560/nr5w.jpg/

Poważne oferty proszę kierować na priv. Zainteresowanym oczywiście przedstawię podgląd pozostałych szablonów oraz odpowiem na wszelkie pytania.

Pisząc poważne oferty mam na myśli oferty poważne pod względem finansowym.

Pozdrawiam,

Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności