Skocz do zawartości

Wsparcie akcji Pajacyk

Rekomendowane odpowiedzi

Kretyn, Ptasia grypa, Pajacyk.

To trzecie chyba jakoś niebardzo tu pasuje.

Mają być jakieś nowe aukcje na forum, więc będzie okazja do pomocy. A jak ktoś na prawdę chce pomóc, to przecież przelew na jakieś konto organizacji charytatywnej to klika minut roboty.

Nie to, że nie chcę pomagać, ale linka pozycjonującego to Pajacyka nie umieszczę u siebie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Kava - nie ja tego maila do Pajacyka wysłałem - mało byłem temu przeciwny.

Klikalność w bannery spada z roku na rok więc nie zgodzę się do końca, że bannery będą o niebo skuteczniejsze od pozycjonowania.

Nie jest to jakieś głupie naśladownictwo a jedynie chęć prawdziwej pomocy - skoro wypozycjonowano ptasią grypę i kretyna co tak naprawdę nikomu nie służy to zróbmy coś naprawdę pożytecznego.

Kava pomysł zdobył uznanie w oczach Jimmiego.

Postaraj się na niego spojrzeć inaczej - nie głupie naśladownictwo, ale prawdziwa chęć niesienia pomocy.

Chcę to zrobić ażeby budować dobre imię forum. bo jestem dumny, że jestem jego stałym członkiem !!!

Wszystko fajnie, ale każdy kij ma dwa końce. Jeśli rozreklamujesz taką akcje, to ktoś się dokopie do "brudów" typu ptasia grypa i kretyn.

Innymi słowy - jeśli zainteresowani się zgodzą, to akcję popieram, niemniej bez rozgłosu.

Pozdrawiam,

Z

kava podpisałem się za siebie i jedynie napisałem, że na tym forum powstała taka propozycja...

po 2gie wkurzyło mnie porównanie do jakichś naśladowców - ja nie wymyślam jakiejś pseudoakcji na np. Pedały dla młodzieży wszechpolskiej. Po prostu chciałem pomóc i nie ma tutaj z mojej strony żadnej chęci wyróżnienia się, czy zrobienia z siebie pomysłodawcy !!

co do bannerów - niestety na stronie np. z bankami nie bardzo mi pasuje banner Pajacyka, a link mogę dać na praktycznie każdej stronie - włączając w to podstrony, katalogi, które nia mają na tyle dużej odwiedzalności aby przynieść Fundacji większą klikalność. W miejsce bannerka Pajacyka wolę umieścić np. adsense, który pozwoli mi na opłatę za serwer...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Pozwole sobie wtracic swoje 3 grosze do tego tematu.

Akcja pomocy Pajacykowi - ok - dla dzieciakow, ale wydaje mi sie ze mail byl troche zbyt pochopnie wyslany. Jesli chodzi o pozycjonowanie strony, mysle ze na poczatku powinnismy poznac stanowisko pajacyka. Ale nie wiemy dokladnie jak wygladaja umowy sponsorow z pajacykiem itp.

Postawcie sie na stanowisku pajacyka - np. jakby jakas inna firma chciala was pozycjonowac ba nawet nie firma tylko osoba, nie wiecie o niej nic, a ona was informuje ze pozycjonuje wasza strone.

IMHO poczekajmy na opinie pajacyka.

kava podpisałem się za siebie i jedynie napisałem, że na tym forum powstała taka propozycja...

Przeczytawszy hipotetyczny mail "Na forum Platformy Obywatelskiej padła propozycja, że (...) podpisano: Ziutek" raczej człowiek odbiera to jako mail reprezentujący PO.

Abstrahując od zamiarów lub ich braku, niechcący wyszło to jako mail reprezentujący PiO.

ja nie wymyślam jakiejś pseudoakcji na np. Pedały dla młodzieży wszechpolskiej.

Tu nie ma co myśleć nad wyżością jedej frazy nad drugą.

Zarówno Kretyn, Ptasia Grypa czy msnbetterthangoogle odniosły sukces, bo były spontaniczne, spodobały się wielu ludziom - po prostu miały w sobie to "coś" i jakiś powiew świeżości.

Takie rzeczy nie mogą mieć miejsca za często, bo stają się nudne.

Podobnie wyjątkowe są Święta Bożego Narodzenia, Olimpiady sportowe czy zaćmienia słońca, bo mają miejsce tylko raz na rok lub kilka lat i nie ma mowy, żeby się przejadły.

Po prostu chciałem pomóc i nie ma tutaj z mojej strony żadnej chęci wyróżnienia się, czy zrobienia z siebie pomysłodawcy !!

Jezu no weź nie filozuj !!! Nikt nie podważa niczyich intencji, które mogą być jak najbardziej ok, ale obojętnie czy z błogosławieństwem Michała czy bez, obojętnie czy moralnie piękne czy szydercze, to po prostu nie chwyci, bo te akcje się przejadają.

I tym bardziej się będą przejadać, im więcej będzie propozycji...

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Myślę, że na tego maila nie odpowiedzą, bo był wysłany pochopnie.

Ja czekam na decyzję Michala a później zadzwonię aby dogadać się z Pajacykiem.

Dopiero wtedy wszystko będzie już wiadome.

Co do akcji to jak na razie sporo osób jest za.

kava dalej mnie nie zrozumiuałaś :tancze:

ja sie nie spieram nad wyższością jednych akcji od innych. ja stwierdzam, że to nie jest AKCJA!

To jest czysta chęć pomocy.

Mam nadzieję, że zrozumiale tłumaczę :D

Pozdrawiam

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Uważam, że pozycjonowanie pajacyka pod hasłem 'dzieci' jest zbędnę. Kto będzie chciał, to wejdzie, i kliknie, bo jest to znany adres. Banner jest na tylu stronach, że pewnie mało kto nie słyszał o akcji pajacyka :) Nic na siłe panowie. Ale oczywiście jest to bardzo miłe z Waszej strony że pomyśliliście :P

hip-hop - najlepsze forum hip-hop w sieci! :)

proxy - ukryj swoje ip, badz anonimowy w sieci!

wzory umów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności