Skocz do zawartości

Grupa katalogów Silvkat (skrypt wp-kat)

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak mam rozumieć tę promocję, bo coś jest dla mnie niejasne. Czy jeśli zakupię za cenę napisaną pod tym linkiem to dostanę podwójną ilość multikodów (co sugeruje nagówek: promocja "2 za 1")? Czy po prostu promocją jest ten cennik tam umieszczony?

multikonta

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

piotrml cennik jest normalny, kupując 1 kod dostajesz drugi gratis

nocny5 po co wprowadzasz ludzi w błąd pisząc, że się nie da dodać strony do grupy? problem jest z mapką jeśli się dodaje do każdego katalogu osobno, co nawet nie uniemożliwia dodania strony.

problem zbadam i go naprawię, a dodawać z mapką można z poziomu dodawarki.

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

nocny5 po co wprowadzasz ludzi w błąd pisząc, że się nie da dodać strony do grupy? problem jest z mapką jeśli się dodaje do każdego katalogu osobno, co nawet nie uniemożliwia dodania strony.

problem zbadam i go naprawię, a dodawać z mapką można z poziomu dodawarki

Wprowadzam ludzi w błąd? Po pierwsze nigdzie nie napisałem, że nie można dodać do całej grupy przy pomocy dodawarki. Zakupiłem kod, chce dodać stronę, ale jest to niemożliwe, ponieważ jest problem z mapką, a po drugie w panelu treści nie wyświetlają się ikony (nie pamiętam jak to nazwać, nie znam się) które umożliwią chociażby wstawienie linka.

Więc jeszcze raz: kod kupiłem, ale strony nie dodałem ponieważ się nie da. I piszę tutaj o dodawaniu ręcznym, a takie chyba również powinno być możliwe, prawda? Rzeczywiście z dodawarką jest wszystko ok, ale nie pisz proszę, że wprowadzam ludzi w błąd. gdybym nie miał problemu z dodaniem strony, w ogóle bym tutaj nic nie pisał. Masz mnie za jakiegoś konfabulanta? A poza tym pisząc to nie miałem zamiaru tutaj Ci uprzykrzac ani robić czarnego pr tylko zwyczajnie poinformować, że coś jest nie tak. Z reguły jak widzę, ludzie za takie rzeczy piszą po prostu "dzięki, zaraz poprawię", a tutaj się okazuje, że ja coś wymyślam. Nie ma powodów do złości.

nie mam Cię za żadnego konfabulanta, i się nie złoszczę ;)

tak jak pisaliśmy przez email, sprawą się zajmuję tak więc będzie to naprawione.

ale mi gównie chodziło o stwierdzenie "chce dodać stronę, ale jest to niemożliwe", jak dla mnie niedziałająca mapka a brak możliwości dodania strony do katalogu to dwie różne sprawy ;)

pozdrawiam

nie mam Cię za żadnego konfabulanta, i się nie złoszczę ;)

tak jak pisaliśmy przez email, sprawą się zajmuję tak więc będzie to naprawione.

ale mi gównie chodziło o stwierdzenie "chce dodać stronę, ale jest to niemożliwe", jak dla mnie niedziałająca mapka a brak możliwości dodania strony do katalogu to dwie różne sprawy ;)

pozdrawiam

Przecież jak dodaję wpis, to podaję nazwę firmy, adres, w tym kod pocztowy, a miasto wybierane jest z rozwijanej listy. Jeśli mapka nie działa, to wpisuję miasto ręcznie. Klikam dalej i wyskakuje błąd i tekst ”Niepoprawna nazwa miejscowości. Wybierz nazwę miejscowości z listy, która otwiera się podczas wprowadzania.” I wracamy do punktu wyjścia, gdyż nie mogę wybrać z listy ponieważ mapka nie działa i listy nie ma. Koniec końców strony dodać się nie da. Czy się mylę? Proszę sprawdzić i mnie poprawić, jeśli tak.

• 3 tygodnie później...

@prins pytałem kiedyś o tą kwestię Kursora to otrzymałem odp, że lin pozostaje po zmianie grupy

@piotrml o co dokładnie pytasz?

przy okazji:

wpkat_8a5lz1espf

wpkat_ulf8di8ypv

wpkat_jggaz4k6a6

wpkat_knu455cmxq

do wpisu zwykłego ;) tylko proszę bez śmieci

Standard...ciężko dać znać na forum...nie chce się pisać...podziękować...bolą paluszki od klikania w klawiaturkę...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności