Skocz do zawartości

Co sądzicie o tej aukcji allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

żaden marketing szeptany z mojej strony.

Po prostu staram się logicznie tę sprawę rozgryźć. Pół biedy jeśli wydam te 160 zł i koleś się okaże zwykłym oszustem i zwinie się z moją kasą. Gorsza jest sytuacja, kiedy dostanę bana/filtr za złe pozycjonowanie i nie tylko nic nie zyskam ale stracę to co teraz mam.

i moje pytanie w związku z tym: czy da się przed tym jakoś zabezpieczyć na starcie? jakaś umowa etc...?

ZA takie pieniądze dostaniesz filtr na 100%, bo to pozycjonowanie będzie polegało na dodawaniu linków do darmowych precli, katalogów oraz całego innego darmowego syfu -w tym SWL-e. Takie pozycjonowanie jest skuteczne, ale tylko na krótką metę .

Za takie pieniądze nikt z toba nie podpisze żadnej umowy ...

W takim razie nie ryzykuję, trzeba poszukać kogoś bardziej pro i wydać trochę więcej pieniędzy. Dzięki za pomoc.

edyta: W związku z tym szukam kogoś do pozycjonowania mojego sklepu internetowego. Szczegóły w tym temacie:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/172471-zlece-poyzcjonowanie-sklepu-internetowego/

i moje pytanie w związku z tym: czy da się przed tym jakoś zabezpieczyć na starcie? jakaś umowa etc...?

Umowa to zawsze dobre zabezpieczenie, wiele wzorów jest w Sieci, a profesjonalne firmy mają własne, które potem ewentualnie modyfikują. W akurat tej aukcji nie masz na co liczyć, że dostaniesz umowę.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Witam,

Witam, pracuję w dużej agencji reklamowej posiadam w niej 30% udziałów. Te kilka stron co się sprzeda za pośrednictwem allegro to jest kropla w morzu tego co robimy. Koszty pozycjonowania da się zbić.

Według Pana strona 3 frazy. Ile finansów trzeba wydać by wypozycjonować stronę na frazę np. strony internetowe wrocław i pokrewne?

Nie pozycjonuję automatami. Posiadam pięcio poziomowe zaplecze, w które władowaliśmy ogrom pracy i pieniędzy - budowane i powiększane jest sukcesywnie od 2008 roku. Zarabiamy na całkowicie czymś innym. Posiadamy swoich 50 serwisów internetowych różnego typu, drukujemy różne fajne i ciekawe rzeczy dla dużych firm plus ponad 150 klientów z działalnościami gospodarczymi.

Naprawdę nie chcę naciągać ludzi na pozycjonowanie bo to bez sensu. Da się to zrobić za takie pieniadze z taką konkurencyjnością.

Wolę mieć 10 nowych klientów, nowe doświadczenie niż jednego klienta z firmy budowlanej z wrocławia, gdzie takich obslugujemy 5.

Nie rozumiem tego wyłuszczonego zdania. Wchodzić w to czy nie ?

Ja posiadam zaplecze pierdyliardopoziomowe które obsługuje w pozycji pionowej z małymi odchyłami od pionu w niektóre weekendy.

Mam doświadczenie w:

wypalaniu drewna w Bieszczadach

rozrzucaniu gnoju po polu (pod Bydgoszczą)

nęceniu płoci (jeziora kaszubskie)

połowie dorsza (akwen bałtycki)

Obecnie pracuje w agencji bezpieczeństwa pingwinów w Republice Kongo co daje mi bardzo duże możliwości tworzenia dedykowanego mailingu oferującemu każdemu adresatowi 1.000.000.00 $.

Pozdrawiam

PS

Dodatkowo moje pozycjonowanie wspiera mentalnie wróżbita Maciej który jest gwarantem spełnienia wszystkich marzeń

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności