Skocz do zawartości

Coś kurso podobne

ziuty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, proszę o ocenę mojego "portfolio" (którego jeszcze nie ma)... noo... po prostu strony z kursami i ofertą.

adres: https://www.ziuty.pl

Nie zwracajcie uwagi na cięcie się niektórych skryptów jQuery, bo pracuję nad tym. Przy okazji proszę o poinformowanie o ewentualnych błędach na stronie (treści, wyświetlania i te pe).

Moje najważniejsze pytanie: co dodać/usunąć, aby strona była atrakcyjniejsza, bo jak dla mnie jest taka... pusta.

Proszę o wyrozumiałość, bo do tworzenia strony nie użyłem żadnych generatorów, CMSów, czy innych szajsów. Po prostu herbatka, notatnik i do roboty!

Z góry dzięki za ocenę i w/w pomoc ;)

Lepiej taka "pusta" niż przeładowana wodotryskami, jest czysto, estetycznie.

Layout mi się podoba, tylko nad logiem musisz popracować ;)

Ta animacja "Czym się zajmuję?"na stronie głównej nie wiem czy jest konieczna.

Bardzo podstawowe - wiadomo, że nie mam w tym doświadczenia, ale jak jakiś totalny laik o coś spyta, w miarę możliwości i wiedzy pomogę. Lecz i tak myślę, że nikt się do mnie z tym nie zwróci, bo jest pełno forów dot. SEO (np. to), gdzie są profesjonaliści.

Informację o wieku bym usunął - w żaden sposób nie decyduje to o Twojej wiedzy, ale może dawać negatywne światło na Twoje usługi.

Proponuję przesunąć logo delikatnie na lewo. Animacja na głównej nie działa. Nie uważam też reklamy w portfolio za dobry pomysł.

www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie

• 2 tygodnie później...

Layout mi się podoba, tylko nad logiem musisz popracować ;)

Ta animacja "Czym się zajmuję?"na stronie głównej nie wiem czy jest konieczna.

Logo zmienione, animacja "Czym się zajmuję" usunięta :D

Informację o wieku bym usunął - w żaden sposób nie decyduje to o Twojej wiedzy, ale może dawać negatywne światło na Twoje usługi.

Proponuję przesunąć logo delikatnie na lewo. Animacja na głównej nie działa. Nie uważam też reklamy w portfolio za dobry pomysł.

Informacje o wieku usunięte, logo przesunięte i zrobione na nowo. Animacja naprawiona (cały slider zmieniony). Reklamy wyrzucone.

1 rzecz reklama, mnie wkurza :)

2 rzecz Czy ten slider jest warty swojej funkcji? Ja bym wywalil

#1 - wszelkie reklamy usunięte :)

#2 - slider widzę na każdym portfolio web designera :/ Jeśli bym go usunął, strona główna była by pusta :D Ew. proszę o porady dot. poprawienia slidera :D Za parę dni na główną dodam przykładowe szablony stron.

Dosłownie przed chwilą odświeżyłem wygląd na (wg mnie) "bardziej innowacyjny". Usunąłem też artykuły (kursy). Zdecydowałem, że będę dodawał bardziej "blogowe" rzeczy, bo kursów html, css, php i js jest pełno w sieci. Proszę o kolejne porady i opinie :D

Dla porównania wcześniejszy lay: https://screenshoot.me/iziRiM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności