Skocz do zawartości

Kopia strony w Google

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki przypadek i nie wiem czy to jest norma. czy błąd Google....

Otóż kopia strony, zrobiona przez Google i oglądana w trybie vbez szukanego wyrażenia wyświetlana jest prawidłowo. Natomiast kiedy wejdę na kopię z Gogli po użyciu jakiegoś słowa kluczowego, ta sama kopia z tego samego dnia wyświetlana jest błędnie. Pełno błędów, niewyświetlane niektóre grafiki, brak polskiej czcione, ogólnie mówiąc katastrofa... Zapewniam, że tych błędów w html-u nie ma.

Czy to jest taka norma u Googla? I czy to może mieć jakieś znaczenie dla Google przy ustalaniu pozycji na daną frazę?

Tu są dwie kopie:

1. Bez szukanego wyrażenia

2. Z szukanym (1-wyrazowym) wyrażeniem

Ktoś ma jakieś w tym zakresie doświadczenia, uwagi, wyjaśnienie...?

Sorry, nie odpowiadam na PMy

moja prywatna teoria brzmi, że sobie coś tam zmieniają w kodzie i próbują to naprawić, ale nie śpieszą się bo co, ludzie przestaną korzystac z googla, gdzie ta funkcja była używana tylko przez nielicznych? :-)

bardziej bym się zmartwił, gdyby np przestały działać wyniki na pewne frazy albo gdyby czas oczekiwania był dłuższy itp :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności