Skocz do zawartości

Mistrzostwa Polski w Pozycjonowaniu Stron 2013

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

@bobu111 - wiele pozmieniało się na stronach, więc zapewne ranking także uległ zmianie.

Tak przy okazji, to zauważyłem właśnie jedną ciekawą rzecz - moja domena (gdziewzrokniesiega.pl) jest na zapytanie konkursowe na drugiej pozycji, chociaż w całym katalogu nigdzie, chociażby jeden raz, nie występuje fraza konkursowa w całości ani nawet we fragmencie. Pozostałe strony w TOP10 mają w większości frazę konkursową w title lub kilka razy na stronie a mimo wszystko są niżej.

Jak się mają do tego zapewnienia Google o serwowaniu użytkownikom odpowiedzi najbardziej zbliżonych do zapytań? :P

Zwycięzcom i laureatom gratuluję, chociaż mam wrażenie, że sam konkurs miał znacznie mniejszy zasięg i mniejsze zainteresowanie niż poprzednie edycje. Niemniej gratulacje się należą, bo pracy pewnie sporo zostało w to włożone :)

PS. Powinno być "gdziewzrokniesiegaalegooglezajrzy.pl" :P

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności