Skocz do zawartości

Prośba o ponowne rozpatrzenie strony

Olenka1987

Rekomendowane odpowiedzi

Google umożliwia rozpatrzenie ponownie strony jeśli została nałożona na nią kara. Czytałam jeśli Google nałoży filtr ręczny to przychodzi powiadomienie w narzędziach dla Webmasterów a jeśli automatyczny to nie. Co jeśli nie wiemy czy mamy nałożony filtr automatyczny.

Na https://productforums.google.com/forum/?fromgroups=#!topic/webmaster-pl/uT1g3OszBqI

Wobi napisał, że "Wysyłając prośbę o ponowne rozpatrzenie otrzymasz w odpowiedzi informację czy w stosunku do strony zostały podjęte działania" - jak to się ma do filtra automatycznego ? i czy jak się wyśle do ponownego rozpatrzenia Google nie zacznie się nią interesować i nagłe znajdzie jakieś złe techniki pozycjonowania i rzeczywiście nałoży filtr, mimo że go wcześniej nie było ?

W większości przypadków dostaniesz info że "nie było ręcznej ingerencji" i to wszystko.

Inna kwestia że nie jest to prawdą, bo to że na b. łatwe frazy siedzą w topach blogi/zaplecza z 1 artem a nasza super zadbna strona siedzi w czarnej dziurze o czymś świadczy :D

Z tego co zauważyłem zawsze mod wchodzi na stronę(przynajmniej u mnie tak było za każdym razem), do tego sprawdzają też zapewne strony siedzące w indeksie a już nie istnejące(wejścia na url których już nie ma).

Natomiast filtra większego niż miałem nie odczułem po takiej wizycie :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Nie wiem czy zgłaszać bo wydaje mi się, że mam filtra. Mam domenę eu. Wszytko było oki aż wszytko się posypało. Większości fraz w ogóle nie ma w indeksie. Te które obecnie pozycjonuje strasznie rzuca. Raz są na przykładowo 15-20 utrzymuje się z pól miesiąca i znów wywala na 40-50 stronę i znów po jakiś czasie wraca. Nie stosuje żadnych nie dozwolonych praktyk. jakiś czas temu napisałam chyba z 200 unikalnych artykułów podlinkowałam, praktycznie wszystko się za indeksowało, pokazało mi ilość linków zaindeksowanych w www.majesticseo.com ale nic się nie dzieje.

Dlatego się zastawiam czy zgłaszać czy nie...

Mam jeszcze dwie strony o takiej samej tematyce tylko na pl. i jest wszytko w porządku, a stosuje tą samą metodę co do strony eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności