Skocz do zawartości

ArTh00r

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Mam do was takie pytanie... Chciałbym się dowiedzieć jak obecnie skutecznie linkować podstrony?

Oczywiście nie używając dodatkowych narzędzi typu SB, xR, Publiker, adder itd?

Wiem, że na chwile obecną właściciele różnych grup katalogów akceptują dodawanie podstron, lecz czy warto wydawać pieniądze na mało wartościowe multikody? (lecz jeśli są jakieś wartościowe grupy katalogów czy zaproponują jakieś korzystne ceny) Czy lepiej jest zlecić komuś linkowanie podstron za takie sama pieniądze lecz ta osoba będzie robiła to za pomocą automatów?

Zapraszam do dyskusji bo jestem ciekaw jak rozwiązać kwestie podlinkowania podstron w swoim informatorze turystycznym.

Pozdrawiam

Artur

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Możesz przeciez robić dokładnie to samo co automaty, tylko ręcznie i być może przyniesie to Ci więcej korzyści, jak poważnie potraktujesz temat.

Linki w sygnaturkach na forach, komentowanie blogów, precle, kupowanie linków, linkowanie z zaplecza, księgo gości itd., itp.

Oczywiście tutaj się pojawia problem ilości podstron. Proponuję Ci na start wyciągnąć ze statystyk słowa kluczowe generujące ruch na długim ogonie, sprawdzić ich pozycje i poprawienie niezadowalających. Ręcznie tysięcy podstron nie da rady obrobić w krótkim czasie, ale kilkaset dziennie jak najbardziej.

Jest dużo miejsc gdzie można zostawić linka do podstrony :)

To czy zrobisz to automatem czy nie zależy od tego na jaką skalę chcesz działać.

Podstrony podlinkujesz z:

- blogów (artykuły,komentarze)

- profile na forach

- profile web 2.0

- księgi gości

Jest dużo miejsc gdzie można zostawić linka do podstrony :)

To czy zrobisz to automatem czy nie zależy od tego na jaką skalę chcesz działać.

Podstrony podlinkujesz z:

- blogów (artykuły,komentarze) - 50-70 podstron czyli 70 komentarzy dziennie to jest dopiero 1 link przychodziący do podstrony

- profile na forach - teraz co raz trudniej o wartościowe linki z for, które mają dofollow

- profile web 2.0 - hmm nie jestem na bierząco?

- księgi gości - jakiś przykład pod turystkę mógłbyś podać?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

- Z blogów, dobre listy do-follow do SB

- Profile, dobra lista do XR

- Web 2.0 np. senuke

- Księgi gości, dobra lista, wykonanie np. OS

A więc tak jak pisałem bez automatów sobie nie wyobrażam, za dużo czasu by to zajęło.

Zresztą nie jest to kwestia czy ręcznie, czy automatem, ważne jest gdzie się dodaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności