Skocz do zawartości

Czasowa niedostępność strony a utrata PR do n/a

michumasz

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś spotkał się z poniższą sytuacją?

Chciałem kupić stronę (cały serwis PR3), sprzedający miał tylko przedłużyć kończącą się domenę na kolejny rok a potem już spokojnie mieliśmy zrobić cesję itd. Nie wnikając w szczegóły, domena nie została opłacona terminowo i na około tydzień strony de facta "zniknęła z internetu". Po ponownym opłaceniu domeny niestety serwis ma PR n/a.

Jest szansa, żeby PR wrócił teraz (w ciągu paru dni) czy w takiej sytuacji należy się liczyć z faktem, że PR został stracony do następnego update?

Z góry dzięki za jakieś merytoryczne wskazówki.

Ile to razy zapomniało mi się w terminie opłacić domeny.. :) w przypadku 1 szt minęło nawet 12 dni :) W moim przypadki wszystkie wracały do indexu, z pierwotnymi wartościami pozycji, PR i ruchu na stronie.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności