Skocz do zawartości

AdWords Express Wprowadzamy kampanie rozszerzone

nowy-100

Rekomendowane odpowiedzi

Kampanie rozszerzone –Opłacalne jest ?

Kampanie rozszerzone pozwalają łatwiej dostosować reklamy i stawki w zależności od miejsca pobytu klientów, urządzeń, z jakich korzystają, i pory dnia – wszystko w ramach jednej kampanii. Oznacza to, że klienci zobaczą trafniejsze reklamy,

• 2 tygodnie później...

nowy-100 pytasz, stwierdzasz czy informujesz :)

nowe mechanizmy są według mnie bardzo słusznym i potrzebnym posunięciem - zobaczymy czy będą działały poprawnie co jest innym tematem i na inna duskusję.

jeśli zdałeś pytanie czy jest to opłacalne to... ja uważam, że tak, ponieważ masz jeszcze większą władzę nad kampanią (wieksze mozliwości jej kontrolowania/ustawiania/analizowania). W połączeniu z nowym analyticsem jest to potężne narzędzie do reklamowania.

Moja wypowiedź tyczy się zwykłych kont adwords - nei express - teraz dopiero zobaczyłem główny temat.

AdWords Express to narzędzie dla osób, które nie umieją prowadzić kampanii adwords a chciałyby choć trochę je przetestować - ciężko się tu wypowiadać, ponieważ ja nie lubię oddawać władzy maszynom - one lubią być zawodne.

Z drugiej strony maszyny lepiej analizują itp. Także w wielu przpadkach kampania na adwrds express może być wystarczająca dla małych i mikrofirm.

Ja osobiście polecam oddać kampanie w moje ręcę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności