cndukat Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Nie mogę dokonać płatności wyskakuje Niepoprawna nazwa lub numer usĹugi. Zapraszam kolekcjonerów do sklepu numizmatycznego cndukat.pl bogata oferta banknotów, akcesoriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiss Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Kontaktuj się na kontakt@time4seo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho_od_sledzia Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 @Gumiss Na jak długo przewidujesz żywot - Będziesz opłacał odnowienia domen? Bo nie wiem czy jest sens kupowania większych pakietów. Bo z tego co widzę domeny to świeżaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiss Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Hmm domeny świeżaki? ja bym tak nie nazwał domen 3-4 letnich z historią Nikt nie zna dnia ani godziny kiedy Google wszystko zbanuje, z tego co widzę jest coraz więcej chętnych więc jakiś poziom grupa sobą prezentuje i póki jest dochodowa póty będzie istnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Polecam tę grupę! Wszystko sprawnie. Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jeśli będzie jakaś promocja do testowania katalogów to z chęcią wziąłbym udział Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.