Skocz do zawartości

Test Presell Page - Grupa SeoXL - by SeoSklep24.pl

SEOsklep24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witajcie.

W takim razie ruszamy dalej z pracą :) Dzisiaj przygotuję kolejne poziomy w celach testu. Zobaczymy jakie to da wyniki.

Opublikuję wszystko w najbliższym czasie.

Tak czy siak aktualne wyniki są według mnie i tak dobre, ponieważ wzrosły frazy o średniej trudności, które przekładają się już na wejścia.

Hmm, nie wiem czy dobrze rozumiem screeny, bo mało kawy dziś, ale jeżeli linkowałeś na wszystkie frazy z tabelki to pisanie, że nieźle to chyba jednak naduyżycie.

Więcej Ci wypadło z topu jak weszło.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

20 fraz na 200 katów? Muszą to być albo wyjątkowo łatwe frazy, albo trochę źle do tego podszedłeś.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

20 fraz na 200 katów? Muszą to być albo wyjątkowo łatwe frazy, albo trochę źle do tego podszedłeś.

Zdaje sobie z tego sprawę iż fraz było dużo. Test miał na celu sprawdzenie jak zachowają się frazy pomimo dodania ich tylko do 200 mocnych precelków.

Od wczoraj tak jak napisałem pracuje nad dwoma poziomami piramidy linków, które wzmocnią wpisy. Za 10-14 dni podzielę się wynikami :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności