Skocz do zawartości

Test Presell Page - Grupa SeoXL - by SeoSklep24.pl

SEOsklep24.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witajcie.

Przepraszam za takie opóźnienia w podsumowaniu testu, niestety brak czasu zrobił swoje.

Wynikami całego testu jestem zdziwiony, ponieważ liczyłem na lepsze rezultaty. Możliwe, że to wszystko wynika z tego, że wykorzystałem w trakcie preclowania za dużo słów kluczowych i to zmniejszyło moc grupy 200 presell page SeoXL.

Po podlinkowaniu tych wpisów indeksacja była prawie 100%. Frazy cały czas są na tych pozycjach na jakich były.

Oczywiście cały test nie pokazuje jednoznacznie, że grupa jest zła. Spora ilość klientów, która korzystała z tego pakiety presell page była zadowolona.

W najbliższym czasie postaram się zrobić kolejny test ale na mniejszej ilości słów kluczowych. Wtedy zobaczymy jak to będzie wyglądało.

To nie jest kwestia ilości słów kluczowych. Na chwilę obecną liczy się optymalizacja treści na stronie docelowej bardziej niż anchory. To jest po prostu tylko i wyłącznie kwestia "mocy zaplecza" i jeżeli wpisy były linkowane to znaczy, że zaplecze niskiej jakości skoro witryna docelowa nie poszła w górę .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A co z wp-kat'ami - z tego co widzę, większości wyzerowało PR. Też macie takie obserwacje?

Witam.

@GrzegorzK - to, że pr zostało wyzerowane o niczym nie świadczy. Tak się dzieje z każdym zapleczem. Raz jest lepiej, a raz gorzej :) Co do PR to nie brałbym go bardzo pod uwagę, jest wiele ważniejszych rzeczy niż PR danego katalogu / precla.

Po aktualnych zmianach w Google bardzo ładne wzrosty pozycji zanotowałem. Myślę, że Google doceniło moc wartościowych Presell Page z Grupy SeoXL

To raczej zbyt pochopnie wyciągnięte wnioski. Po ostatniej zmianie wszyscy odnotowali wzrosty. Czy korzystali z tych precli, czy nie.

Chyba próbujecie na siłę zakończyć testy pozytywnym wynikiem.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Po aktualnych zmianach w Google bardzo ładne wzrosty pozycji zanotowałem. Myślę, że Google doceniło moc wartościowych Presell Page z Grupy SeoXL

To raczej zbyt pochopnie wyciągnięte wnioski. Po ostatniej zmianie wszyscy odnotowali wzrosty. Czy korzystali z tych precli, czy nie.

Jeśli chcielibyśmy zakończyć testy na siłę pozytywnym wynikiem to zrobilibyśmy to już dawno. Napisałem tylko to co odnotowałem z monitoringu pozycji...

Każdy klienta tak czy siak sam wybierze czy chce mieć linki z tych presell page czy nie.

Co do wzrostów to tak jak napisałeś. Aż dziwne, że nikomu nic nie spadło tylko same wzrosty :)

Skoro wszystkim wzroslo to komu spadlo?

Ja widze dalej 10 pozycji w top10 google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności